Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 02, 2015

Αποσύρθηκε η κατάπτυστη διάταξη για την κάρτα του Πολίτη - Σώπασαν τα παπαγαλάκια της παραπληροφόρησης


Αποσύρθηκε η κατάπτυστη διάταξη για την κάρτα του Πολίτη - Σώπασαν τα παπαγαλάκια της παραπληροφόρησης

Έμμισθοι παπαγάλοι της πιάτσας Συγγρού διέδιδαν στο διαδίκτυο ότι η Χρυσή Αυγή δήθεν ψήφισε υπέρ της διαβόητης «κάρτας του πολίτη». Σκοπός των υπαλλήλων των φιλομασώνων της ΝΔ είναι να κοροϊδέψουν τον κόσμο. Παλιά μου τέχνη κόσκινο άλλωστε για τους πολιτικούς απατεώνες της ΝΔ.
Την ίδια ώρα διαβάζαμε στο καθεστωτικό «Βήμα» ότι σε νομοσχέδιο που βρισκόταν στο στάδιο της δημόσιας διαβούλευσης στο opengov.gr, θεσμοθετούταν η πολιτική εφαρμογή της «κάρτας πολίτη». Επρόκειτο δηλαδή για μία ρύθμιση που ακόμα ΔΕΝ είχε έρθει στην Βουλή προς ψήφιση! Συνεπώς το....
σενάριο υπερψήφισής της από την Χρυσή Αυγή ήταν έτσι και αλλιώς σενάριο επιστημονικής φαντασίας, γεγονός που δεν πτόησε όμως τους έμμισθους λασπολόγους.
Τώρα διαβάζουμε, επίσης σε καθεστωτικά μέσα, ότι η επίμαχη διάταξη αποσύρθηκε μετά από αντιδράσεις πολιτών, που αντιτίθενται στο εν λόγω μέτρο. Άραγε πώς μπορεί να αποσυρθεί κάτι το οποίο, σύμφωνα με τους παπαγάλους της πιάτσας Συγγρού «είχε ήδη ψήφιστεί»; Ρητορική προφανώς η ερώτηση!
Η Χρυσή Αυγή από τις πρώτες μέρες της κοινοβουλευτικής της παρουσίας υπήρξε πολέμιος του συγκεκριμένου μέτρου, που προσβάλλει βάναυσα την προσωπικότητα, αλλά και το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων. Ήδη από το 2012, με ομιλίες εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου, οι Συναγωνιστές είχαν καταδικάζει την κάρτα του πολίτη, τονίζοντας ότι πρόκειται ουσιαστικά για μια παγίδα της νέας τάξης πραγμάτων και με αυτόν τον τρόπο θα ελέγχονται πλήρως η προσωπική και δημόσια ζωή κάθε ατόμου.
Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής, όπως είναι γνωστό, είναι αδιαπραγμάτευτες και δεν υπόκεινται σε αλλαγές ή συμβιβασμούς. Επίσης είναι απολύτως γνωστό ότι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες δεν υποκρίνονται τις θέσεις τους, ούτε είναι πολιτικάντηδες του αισχίστου είδους, όπως οι νεοδημοκράτες, οι πασοκτζήδες, οι συριζαίοι, οι «καμμένοι» και οι λοιποί μέτοχοι του κλεπτοκρατικού τόξου.
Ας το πάρουν χαμπάρι οι νεοδημοκράτες πολιτικοί απατεώνες και τα φερέφωνά τους του χιλιάρικου ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι σαν τα μούτρα τους. Δεν κοροϊδεύει τον Λαό και δηλώνει ευθαρσώς τις θέσεις της. Δεν εφαρμόζει την διγλωσσία ως πολιτική πρακτική και ο καθείς μπορεί ευκόλως να προβλέψει τι θα ψηφίσουμε σε κάποιο νομοσχέδιο, πολύ απλά διότι το λέμε φωναχτά, χωρίς να εμπλεκόμαστε σε πολιτικά παίγνια και τακτικισμούς.
Διαβάστε επίσης: Η Χρυσή Αυγή ενάντια στην “Κάρτα του Πολίτη”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών