Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 22, 2015

«ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ»

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Λόγω της ημέρας, (21.4.2015), θα ανοίξω μία παρένθεση. Αν μία εταιρεία διενεργήσει δημοσκόπηση θέτοντας το ερώτημα: «πέστε μας τη γνώμη σας για το καθεστώς της 21ης Απριλίου», η πληθώρα των απαντήσεων δεν θα έχει αρνητικό πρόσημο, ακόμη και απαντήσεων προερχόμενες από αριστερούς, μιας και οι τελευταίοι, όταν μιλούν  «off the record», δεν ακολουθούν πάντα τους κανόνες που επιβάλλει το κομμουνιστικό μανιφέστο. Ουδείς βέβαια χαίρεται και επικροτεί τα  στρατιωτικά καθεστώτα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι μπορούμε με μία μονοκονδυλιά να διαγράψουμε ό,τι θετικό έγινε την εποχή εκείνη, και ήταν πολλά τα θετικά. Κλείνει η παρένθεση.
Επίσης σήμερα, φίλοι, μέλη και ηγεσία της Χρυσής Αυγής, γίναμε πρωτοσέλιδο από.....
τους  τηλεοπτικούς σταθμούς, τις ηλεκτρονικές ιστοσελίδες, ως τα ραδιόφωνα και τις εφημερίδες. Με στόμφο και βαρύ ύφος για άλλη μια φορά μας λασπολόγησαν, όχι ότι εμείς περιμέναμε να ακούσουμε κάτι διαφορετικό από αυτούς τους κιτρινιάρηδες της δημοσιογραφίας. Όλοι τους  όμως αναμασούσαν τα ίδια τετριμμένα και απαράλλακτα λόγια,  φυγόδικοι φασίστες, κρύφτηκαν τα πρωτοπαλίκαρα, ναζιστικές επιθέσεις σε μαρτύρους και άλλα τέτοια ευφυολογήματα. Να προσθέσω εδώ ότι, αν και υπήρχε πληθώρα κόσμου πέριξ των φυλακών Κορυδαλλού, ουδείς αντελήφθη ναζιστική επίθεση σε μάρτυρες κατηγορίας. Ούτε βέβαια είδαμε και τους ξυλοφορτωμένους μάρτυρες στο κρεβάτι του πόνου, μιας και ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι οι τραυματισμένοι μάρτυρες οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο. Προλαβαίνετε για μοντάρισμα συντρόφια.
Θα μείνω στο κύριο άρθρο της εφημερίδος «τα νέα» στο οποίο μεταξύ άλλων διαβάζουμε: «η δίκη κινδυνεύει να εξελιχτεί σε παρωδία, κάτι που θα συνιστά πολιτική τραγωδία/αλλά και η ίδια η ιδέα της δίκης μιας φασιστικής οργάνωσης που έχει μετεξελιχθεί στην Τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας υποδηλώνει την ιστορική ευθύνη των λειτουργών της δικαιοσύνης. Ας μην τους αφήσουμε να βγάλουν μόνοι το φίδι από την τρύπα». πέρα από το γεγονός ότι μισό και πλέον εκατομμύριο Ελλήνων ψηφοφόρων ασπάστηκε το φασισμό, είναι εξόφθαλμος πλέον ο σκοπός και ο ρόλος των ΜΜΕ, προσπαθώντας να πείσουν την κοινή γνώμη αλλά και τους δικαστές, ότι η απόφαση της δίκης έχει παρθεί ήδη από την Ελληνική (αριστερή) κοινωνία, και οποιαδήποτε παρέκκλιση της απόφασης των δικαστών, από την προειλημμένη απόφαση της «κοινής γνώμης», θα σημαίνει και πολιτική τραγωδία, ερμηνεύοντας την «πολιτική τραγωδία», σύμφωνα με το λεξικό της επαναστατικής αριστεράς. Στο ίδιο κείμενο τονίζεται η «καλοπροαίρετη» και «δημοκρατική» θέση της αριστεράς, που κόπτεται για τα θεμελιώδη ιδεώδη της δημοκρατίας, συμπράττοντας κατ’ αυτό τον τρόπο  στο πλευρό των δικαστών, τάχα για να ανακόψουν την πορεία της Χρυσής Αυγής. Προ καιρού μας χαρακτήριζαν ως «αυγό του φιδιού», που εκκολάφτηκε.
Οι σύντροφοι κοιτάζουν στις τρύπες να μας βρουν, αντί να κοιτάξουν ψηλά στον ουρανό, μιας και απ’ τ’ «αυγό» δεν βγήκε φίδι, αλλά ΑΕΤΟΠΟΥΛΟ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών