Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 22, 2015

DAILY BEAST: ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

xrysh-aygh_imia
Συνέντευξη στη βρετανική εφημερίδα “The Daily Beast”, έδωσε η ελληνικής καταγωγής (και εμφανέστατα αριστερή…) λέκτορας Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Ρέντινγκ, Δάφνη Χαλικιοπούλου, η οποία κατέρριψε τις βλακέντιες «πολιτικά ορθές» απόψεις ότι στην Ελλάδα «δεν περνάει ο φασισμός» κ.τ.λ., υποστηρίζοντας ότι ο ελληνικός εθνικισμός «είναι ιστορικός», διότι «βρίσκεται σε κάθε θεσμό και μέσα στο εκπαιδευτικό σύστημα, ακόμη και mainstream κόμματα» και ότι «το εθνικιστικό αίσθημα είναι αρκετά διαδεδομένο ακόμη και μεταξύ εκείνων που δεν υποστηρίζουν τη Χρυσή Αυγή». Επίσης, η Χαλικιοπούλου επισήμανε το γεγονός ότι....
παρά τις διώξεις «η Χρυσή Αυγή κατάφερε να γίνει στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015 η τρίτη δύναμη στην ελληνική Βουλή».
Και κατέληξε, με το γνωστό… τροπάριο, το οποίο καλόν είναι να το εμπεδώσουν οι πάντες: «Αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα, γιατί αν ο ΣΥΡΙΖΑ αποτύχει (να εκπληρώσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις), είναι πολύ επίφοβο ότι η επόμενη αντι-συστημική εναλλακτική επιλογή θα είναι η Χρυσή Αυγή. Τότε τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα εκτοξευθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών