Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 22, 2015

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ

Γράφει ο Αντίοχος

Το κόμμα των θλιβερών συνοδοιπόρων των αμερικανοκομμουνιστών, της «πρώτης φοράς αριστερά», οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του υπουργοπάνου Καμμένου, εξέδωσαν επετειακή ανακοίνωση κατά της 21ης Απριλίου. Ιδού:

«Μία από τις πλέον μελανές σελίδες της νεότερης ιστορίας της, θυμάται σήμερα, 21η Απριλίου, η Ελλάδα, καθώς συμπληρώνονται 48 χρόνια από το πραξικόπημα των συνταγματαρχών και την εγκαθίδρυση της επταετούς Χούντας. Η 21η Απριλίου...
φέρνει ξανά στη μνήμη των Ελλήνων το βαρύ κοινωνικό και εθνικό κόστος απολυταρχικών καθεστώτων. Υποδεικνύει το χρέος όλων να υπηρετούμε τη Δημοκρατία, την ομαλότητα και τη σταθερότητα. Χρέος που γίνεται ακόμα πιο βαρύ την ώρα αυτή, που η πατρίδα μας αρχίζει να στέκεται στα πόδια της και να βγαίνει από την κρίση. Το κύριο μήνυμα της θλιβερής επετείου της 21ης Απριλίου, είναι ότι ο αγώνας για τη δημοκρατία και τα δικαιώματα μας είναι καθημερινός και διαχρονικός… Τιμούμε όλους τους αγωνιστές που αντιστάθηκαν στην αμερικανοκίνητη χούντα. Οι αγώνες τους μας εμπνέουν ακόμα και σήμερα…».

Δύο σύντομες παρατηρήσεις:

1η) Λίγες ώρες μετά την έκδοση της ανακοίνωσης, ο… δημοκράταρος υπουργοπάνος Καμμένος επισκέφθηκε την ΧΟΥΝΤΙΚΗ Αίγυπτο, όπου συναντήθηκε και χαριεντίστηκε με τον αιμοσταγή ΠΡΩΤΟΔΙΚΤΑΤΟΡΑ της Αιγύπτου Αλ Σίσι, ο οποίος –με τη φανερή υποστήριξη των Αμερικανοσιωνιστών- ανέτρεψε την εκλεγμένη από τον αιγυπτιακό λαό κυβέρνηση της χώρας, ενώ φυλάκισε και σκότωσε στελέχη και υποστηρικτές της. Για τέτοιον… δημοκράταρο μιλάμε!

2η)  Ο… αμερικανοκίνητος -κατά τον νεοσυνοδοιπόρο των κομμουνιστών Καμμένο- Γ. Παπαδόπουλος, δεν πήγε ποτέ στην Αμερική στα 6 χρόνια που κυβέρνησε τη χώρα (ο υπουργοπάνος Καμμένος, μόνο το πρώτο 4μηνο της υπουργίας του –που συμπληρώνεται στις 25 Μαΐου- θα έχει επισκεφθεί την Αμέρικα δύο φορές, λες και κάνει τη διαδρομή Κολιάτσου-Παγκράτι…), δεν πρότεινε στους Αμερικανούς το ξεπούλημα (80-20) του εθνικού πλούτου της χώρας (όπως έκανε ο Καμμένος), αλλά ξεκίνησε να τον εκμεταλλευθεί υπέρ του ελληνικού έθνους και λαού, δεν αποκάλεσε ποτέ τους Αμερικανούς «μόνους πραγματικούς μας συμμάχους» (όπως έκανε ο Καμμένος), ούτε έτρεξε ποτέ στο Φάληρο να υποδεχθεί τον… 6ο Στόλο (όπως έκανε ο Καμμένος). Ας γνωρίζουν, λοιπόν, ο Καμμένος και η Χρυσοβελόνα του, ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί!

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών