Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 27, 2015

ΟΙ… ΛΑΦΑΖΑΝΙΣΤΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της αριστερής προπαγάνδας, είναι η διάψευση της… πραγματικότητας. Ακόμα κι όταν η πραγματικότητα είναι οφθαλμοφανής!

Όλοι, λοιπόν, «θαυμάσαμε» τη βαθιά εξευτελιστική υπόκλιση (τουρκιστί «τεμενά») του… αγιατολλάχ Λαφαζανί στο αφεντικό της ρωσσικής Gazprom, Μίλερ (η οποία πήγε στράφι, γιατί δεν είχε «κοκό», δηλαδή τα… 5 δις που δήθεν θα έδιναν οι Ρώσσοι ως… προκαταβολή για έναν αγωγό, που αν τελικά γίνει, θα ολοκληρωθεί το 2019…). Και μάλιστα, στο ρωσσικό κανάλι Russia Today.
Κι αντί ο… βαθύς τεμενάς Λαφαζανί να κρυφτεί κάπου μέχρι που να ξεχαστεί το πράμα, έβαλε παπαγάλο του να γράψει περί… μονταζιέρας:   

«Χαρακτηριστικό δείγμα της χυδαιότητας αυτών των κύκλων είναι η...
δήθεν φωτογραφία με τη βαθιά υπόκλιση του Λαφαζάνη προς τον Miller, του επικεφαλής της Gazprom, που έκανε μεθοδευμένα το γύρο του διαδικτύου. Φυσικά υπόκλιση και μάλιστα βαθιά, του Λαφαζάνη προς τον Miller δεν υπήρξε. Υπήρξε, όμως, η γνωστή ‘’μονταζιέρα’’».

(ΥΓ) 1: Δεν έγραφε τουλάχιστον ο παπαγάλος, ότι κάτι… του ’πεσε από τα χέρια του… μεγάλου αρχηγού κι έσκυψε να το πιάσει; Σίγουρα κάποιοι… μαλάκες θα το πίστευαν! Ενώ τώρα…

(ΥΓ) 2: Ρωτάει ο εγγονός τον κομμουνιστή παππού: «Παππού, παππού, πετάει ο γάιδαρος;». «Τι λες παιδάκι μου; Αυτά σας μαθαίνει ο καπιταλισμός στα σχολεία;», απαντά εκνευρισμένος ο παππούς. «Όχι παππού, ο Ριζοσπάστης το γράφει», επιμένει ο εγγονός. Και ανταπαντά ο κόκκινος παππούς: «Ε, πετάει παιδάκι μου, σηκώνεται ίσα με μισό μέτρο από το έδαφος, άρα πετάει».

(ΥΓ) 3: Αλήθεια, στη φωτογραφία προσκυνάει ή… πετάει ο Λαφαζανί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών