Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 27, 2015

The TOC(Έλλη Στάη): "Η ΝΔ οδηγείται σε αργό πολιτικό θάνατο και η Χρυσή Αυγή... καραδοκεί"

Γράφει ο Αινείας

Νέο άρθρο - κόλαφος για την ψοφοδεξία του Σαμαρά δημοσιεύει σήμερα η ιστοσελίδα της κα. Έλλης Στάη (The TOC).
Το άρθρο είναι πραγματικό ράπισμα προς την ηγεσία της σημερινής ΝΔ, που αποσβολωμένη παρατηρεί τις εξελίξεις, χωρίς καμιά διάθεση αυτοκριτικής, κλεισμένη σε μια αέναη εσωστρέφεια που την καταδικάζει σε "αργό πολιτικό θάνατο".
Κύριος υπεύθυνος για αυτή την κατάντια της "δεξιάς" είναι φυσικά, κατά τον αρθρογράφο, ο ίδιος ο Σαμαράς, που αρνείται πεισματικά να εγκαταλείψει το "θρόνο" του, παρά τις αντιδράσεις των περισσότερων στελεχών, που το ένα μετά το άλλο,σε δημόσιες τοποθετήσεις δηλώνουν ότι είναι ανάγκη η Νέα Δημοκρατία να "αλλάξει", ξεκινώντας από την... ηγεσία!

Ωστόσο όλα τα παραπάνω δε θα είχαν καμιά αξία αναφοράς, αν δεν παραμόνευε ο... κίνδυνος της Χρυσής Αυγής. Όπως διαφαίνεται από το άρθρο, η Έλλη Στάη διαβλέπει ότι....
ο ψυχωτικός με την εξουσία Σαμαράς δε θα παραδώσει τα όπλα και έτσι οι ψηφοφόροι της ΝΔ θα τη σιχαθούν και θα... λοξοδρομήσουν. Ανησυχεί λοιπόν για το πού τελικά θα καταλήξουν με κυριότερο φόβο τον..."εκφασισμό" τους.

"Ακόμα και τώρα η ΝΔ έχει στρατηγική σύγχυση ως προς το εκλογικό σώμα που απευθύνεται. Και αυτό διότι υπάρχουν στα δεξιά της, το σκληρό δεξιό κόμμα των ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου που δυνητικά μπορεί να αποτελέσει «αποκούμπι» για τους δεξιούς που δεν θέλουν να γυρίσουν στη ΝΔ και το φασιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής. Την ίδια στιγμή ψηφοφόροι της στήριξαν Αλέξη Τσίπρα και δεν δείχνουν διάθεση επιστροφής, τουλάχιστον έως σήμερα.

Υ.Γ.
Ας το πάρουν χαμπάρι όλοι τους. Η ΝΔ "τελείωσε" οριστικά για το πολιτικό γίγνεσθαι και είτε με Σαμαρά, είτε με οποινδήποτε άλλο Αρχηγό απλά θα παρατείνει ελάχιστα τον πολιτικό χρόνο ζωής της.

2 σχόλια:

  1. "ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛ" ;;;;;!!!!!!
    ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΤΗ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ.
    ΑΚΟΥ ΔΕΞΙΟ!!!!!
    ΚΑΙ...ΣΚΛΗΡΟ!!!!
    ΧΑΧΑΧΑ....ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεξιό όπως το κοιτάς από το θεωρείο της Βουλής ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών