Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 30, 2015

Η αποτυχία του νέου "φιλοευρωπαϊκού κόμματος" φέρνει... απρόβλεπτες συνέπειες για το καθεστώς!

Η εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ" είχε κάνει την αποκάλυψη το προηγούμενο Σάββατο, με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών να προδικάζουν την αλήθεια των πληροφοριών της.
Όλο και προπαγανδίζεται στον κόσμο η "ανάγκη" να συσταθεί το "κοινό μέτωπο" (όχι ενάντια στο φασισμό αυτή τη φορά) στον "αγώνα για την ευρωπαϊκή πορεία της Χώρας".
Με τις ειδήσεις για Grexit, αδυναμία πληρωμών, έλλειψη ρευστότητας να δένουν αρμονικά με τις δημοσκοπήσεις που χωρίζουν τον κόσμο σε "αντιευρωπαϊστές" και "ευρωπαϊστές" οι συνθήκες είναι ιδανικές για τον παγκόσμιο δυνάστη να συνενώσει κόμματα της εποπτείας του και να δημιουργήσει το "μεγάλο ευρωπαϊκό συνδυασμό".
Αυτό το συνονθύλευμα θα περιέχει όλα τα προϊστορικά πολιτικά "τέρατα" που...
σήμερα συνθλίβονται, δημοσκοπικά και κοινωνικά (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ), μαζί με την απαραίτητη νεότευκτη γαρνιτούρα (ΠΟΤΑΜΙ) που θα προσδώσει μια γεύση..νέου με πολλή μπαγιάτικη μαγιά!

Τελικός στόχος θα είναι μόνο ένας.

Να επανασυσταθεί το δίπολο της εξουσίας, που προτιμά για να διαιωνίζει τη δυναστεία του (εγκθιδρυμένο σύστημα σε όλες περίπου τις "δημοκρατικές χώρες", από τις ΗΠΑ μέχρι και τη Γερμανία π.χ. Δημοκράτες - Συντηρητικοί, Χριστιανοδημοκράτες - Σοσιαλδημοκράτες κτλ) και να μειώσει εμμέσως τις δυνάμεις του...εχθρού - Χρυσή Αυγή.

Ταυτόχρονα θα συντηρήσει και όλους τους ολετήρες του Έθνους, αποδίδοντάς τους τα εύσημα για τη μέχρι τώρα ανθελληνική πορείας τους, βουτώντας τους στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ με το νέο κόμμα που δημιουργεί και ξεπλένοντάς τους όλες τις αμαρτίες τους.

Γράφει ένας αρθρογράφος της "Καθημερινής" επί του θέματος:

 Εν πρώτοις, μία διάκριση μεταξύ «ευρωπαϊκών» και «αντιευρωπαϊκών» κομμάτων θεσμοθετεί έναν άκρως επικίνδυνο διχασμό, μη ανταποκρινόμενο στις τάσεις που κυριαρχούν στην κοινωνία σήμερα, δεδομένου ότι πάνω από 80% υποστηρίζουν μία συμφωνία με τους εταίρους της Ελλάδος στην Ε.Ε. και περισσότερο από τα δύο τρίτα των υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις. Στο πρακτικό επίπεδο, επίσης, ένας υποτιθέμενος συνασπισμός των «ευρωπαϊκών» δυνάμεων σημαίνει σύμπηξη τριών κομμάτων –της Νέας Δημοκρατίας, του «Ποταμιού» και του ΠΑΣΟΚ– που είναι αμφίβολο εάν θα λειτουργήσει με τρόπο παραγωγικό.
Το ΠΑΣΟΚ έπαυσε να υφίσταται ως κόμμα, αλλά ως μηχανισμός παραμένει κραταιός και στη διάρκεια της συγκυβερνήσεως υπήρξαν σοβαρότατες τριβές με στελέχη της Ν.Δ. Κυρίως όμως θα ενισχύσει πρωτίστως τη συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ, που εκ της φύσεώς του περιλαμβάνει και τις δύο τάσεις. Κάτι ανάλογο συνέβη και στην πρώτη φάση των διοικήσεων του ΠΑΣΟΚ, που άσκησε την εξουσία πάνω από μία εικοσαετία.


Βέβαια όλα τα παραπάνω μπορεί να γίνουν και το μεγαλύτερο "μπούμερανγκ" προειδοποιεί η "Κ" καθώς ενδεχόμενος, και με μεγάλη πιθανότητα, ενδοτισμός του ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγούσε σε... κατάρρευση του κόμματος πριν καν δημιουργηθεί και έτσι θα αφηνόταν πεδίο δόξης λαμπρό για τους πραγματικούς..."αντιευρωπαϊστές" (με τη σημερινή αντεθνική έννοια που έχει ο όρος).

"...η όλη «στρατηγική» ενδέχεται να καταρρεύσει πριν καν τεθεί σε εφαρμογή, εάν η κυβέρνηση του κ. Αλέξη Τσίπρα συνάψει μια κάποια συμφωνία με τους εταίρους μας,"

Υ.Γ.
Ότι και να κάνει πάντως ο "παγκόσμιος αφέντης" η ακροτελεύτια πράξη του δράματος θα έχει χρώμα φαιοκόκκινο και... γαλανό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών