Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 30, 2015

Δημοσκόπηση Marc: "Σταθερή άνοδος και διαρροή Σύριζα προς Χρυσή Αυγή"


Δημοσκόπηση Marc: Σταθερή άνοδος και διαρροή Σύριζα προς Χρυσή Αυγή

Δεν έχει περάσει ένα τρίμηνο από τις τελευταίες εθνικές εκλογές και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι οποίες ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως απέτυχαν για ακόμη μια φορά να πετύχουν τα ποσοστά και την δυναμική της Χρυσής Αυγής, συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο.
Από τη μια "φουσκώνουν" το Ποτάμι που έχει καταντήσει ένα μνημονιακό ρυάκι, υποχείριο της ντόπιας και ξένης οικονομικής ολιγαρχίας, και από την άλλη συνεχίζουν να αποκρύβουν την δυναμική της Χρυσής Αυγής η οποία όπως όλοι ομολογούν θα.....
αναλάβει τις τύχες της Πατρίδας μετά την αποτυχία του Σύριζα.

Στην δημοσκόπηση της Marc αποκαλύπτεται η σταθερή άνοδος της Χρυσής Αυγής και το ολοένα αυξανόμενο ρεύμα της ελληνικής κοινωνίας προς τους Έλληνες Εθνικιστές λόγω των εθνοκτόνων Μνημονίων και την ασύμμετρη απειλή της λαθρομετανάστευσης.
Στην εν λόγω δημοσκόπηση καταγράφεται η βαθμιαία πτώση του Σύριζα, ιδιαίτερα τώρα που έχει κάνει την μνημονιακή στροφή, η κατακρήμνιση και διάλυση τη ΝΔ που αναμένεται να επιταχυνθεί και η σταθερή άνοδος για την Χρυσή Αυγή. Καταγράφεται μια άνοδος 0,5% (από το 4,8% στο 5,3%) με παράλληλη εισροή ψηφοφόρων από το Σύριζα.

Για το Ποτάμι δεν χρειάζονται σχόλια. Όσο και να το σπρώχνουν, είναι εντελώς ανύπαρκτο.
Το κοινωνικό αυτό φαινόμενο αυτό θα επιταθεί, ιδιαίτερα μετά και την επίσημη επιστροφή της χώρας στα Μνημόνια από το Σύριζα και την οριστική διάλυση της ΝΔ. Η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι αναπόφευκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών