Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 25, 2015

Αρθρογράφος των FT στην "Εφημερίδα των Συντακτών": "Το νέο μνημόνιο που θα υπογράψει ο ΣΥΡΙΖΑ θα γιγαντώσει τη Χρυσή Αυγή"

Συνέντευξη στην "Εφημερίδα των Συντακτών" έδωσε ένας εκ των κορυφαίων αρθρογράφων των Financial Times, Βόλφγκανγκ Μουνχάου, και οι ερωτήσεις, όπως αναμενόταν, περιστράφηκαν γύρω από το "ελληνικό θέμα".
Το πιο "πικάντικο" σημείο ωστόσο της συνέντευξης δεν ήταν το τι θα γίνει τελικά με το χρέος της Ελλάδος, αλλά η άποψή του για τη..... Χρυσή Αυγή.

Όπως είχαν υποστηρίξει, προ ημερών, σε κεντρικό τους άρθρο οι FT, για το γεγονός ότι "αν αποτύχει ο ΣΥΡΙΖΑ, έρχεται η Χρυσή Αυγή στην εξουσία", στην ίδια γραμμή κινήθηκε και ο κος. Μουνχάου, προχωρώντας τη συζήτηση ένα βήμα πιο πέρα.

Είπε λοιπόν ότι....
η Ελλάδα και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε ένα πολύ δύσκολο σταυροδρόμι. Ή θα διαλέξει τη συντεταγμένη χρεοκοπία, προσδοκώντας να έχει οφέλη σε μακροχρόνιο διάστημα με την ανοχή των δανειστών, διαλύοντας ωστόσο οικονομικά τους Έλλήνες ή... θα πάει, το πιο πιθανό, σε νέο Μνημόνιο.

Και τότε.. όπως εξηγεί η Ευρώπη θα πρέπει να προετοιμαστεί για την "κατάληψη της εξουσίας από τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής".

Το τι θα κάνει τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ το αφήνει να εννοηθεί στο τέλος της συνέντευξης, καθώς αμφισβητεί ευθέως την αποφασιστικότητα του Τσίπρα να έρθει σε απευθείας ρήξη με το πασκόσμιο κατεστημένο... Έτσι λοιπόν ας προετοιμαστεί το παγκόσμιο σύστημα για την.. έλευση της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών