Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 25, 2015

Κοτζιάς στο Reuters: "Βρείτε μας λύση γιατί έρχεται η Χρυσή Αυγή"

"Εμείς δε γονατίσαμε σκυφτοί
τα πόδια να φιλήσουμε του δυνατού
σαν τα σκουλήκια που πατεί μας"
 

Κωστής Παλαμάς

Γράφει ο Αινείας

Ο ευτραφής, δηλωσίας (κατά κάποιο τρόπο) κομμουνιστής Υπουργός Εξωτερικών της Κυβέρνησης Τσίπρα, Ν. Κοτζιάς παραχώρησε συνέντευξη στο δίκτυο Reuters και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με τις εξελίξεις στην Ελλάδα για να τα γνωρίσει και ο....κάθε ανυποψίαστος, που ακούει τα εγχώρια ΜΜΕ.

Σχετικά με την "διαπραγμάτευση" ήταν σαφής...

"Είναι σαν το παιχνίδι του δειλού, αλλά όχι το είδος του παιχνιδιού που ξέρετε. Αυτό που....
ξεχνούν οι φίλοι μας είναι ότι δεν έχουμε καύσιμα για να κινηθούμε... Θέλουμε να καταλήξουμε σε έναν συμβιβασμό και στο τέλος θα το κάνουμε", επισημαίνει ο κ. Κοτζιάς.


Άρα είπε με απλά λόγια ότι 'τώρα που ξεμένουμε... οι όποιες μαγκιές κομμένες, καθώς χαρακτήρισε με ειλικρίνεια τη και θέλουμε την... τοκογλυφική μας δόση με κάθε τίμημα'.

Σχετικά ωστόσο με το ενδεχόμενο να μην καταλήξουν οι δύο πλευρές σε αμοιβαία αποδεκτές λύσεις ήταν ακόμη πιο ξεκάθαρος για τον επόμενο ομιλητή των διεθνών τοκογλύφων:

"Επομένως, δεν δίνετε μια λύση στην Ελλάδα, πιέζετε την ελληνική κυβέρνηση; Ποια μπορεί να είναι η λύση;" διερωτάται, τονίζοντας ότι "η Χρυσή Αυγή έρχεται. Κανέναν δεν συμφέρει αυτό, για αυτό θα βρουν μια λύση".

Η Χρυσή Αυγή δεν έρχεται... Ήρθε και αναμένει την ιστορική στιγμή που θα αναλάβει τα ηνία της χώρας και θα οδηγήσει το λαό μας στην πνευματική, ηθική, πολιτιστική, κοινωνική και οικονομική αναγέννηση, παρασέρνοντας και την υπόλοιπη Ευρώπη. Γεγονός που τρέμει το παγκόσμιο σιωνιστικό κατεστημένο.

Υ.Γ.
Να θυμίσω εδώ ότι ο Υπουργός Εξωτερικών είναι προσωπικός φίλος του ολετήρα ΓΑΠ, πρώην μυστικοσύμβουλός του και ταυτόχρονα πρώην Πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ.

Υ.Γ.2
Ο Εθνικός ποιητής μας Κωστής Παλαμάς δίνει το πρόσταγμα στους Έλληνες για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίζουν τον κάθε τιποτένιο σιωνιστικά κινούμενου παλιάτσου της παγκοσμιοποίησης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών