Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 21, 2015

Πλήρης διάλυση στο κλεφτοΠασόκ: «Χαράτσι» 3 ευρώ στα μέλη, για να μαζευτούν λεφτά για το συνέδριό του



Ηθικά ανύπαρκτο, πολιτικά τελειωμένο και οικονομικά καταχρεωμένο το ΠΑΣΟΚ εφευρίσκει διαφόρους τρόπους μήπως και μαζέψει κανένα ευρώ για να μπορέσει να διεξάγει το συνέδριό του. Έτσι, «χαράτσι» της τάξης των 3 ευρώ (το λιγότερο) επιβάλει το πολιτικό αυτό πτώμα στους ελάχιστους εναπομείναντες φίλους και μέλη του, που έχουν την πρόθεση να ψηφίσουν στις εκλογές των αντιπροσώπων για το επικείμενο συνέδριο.
Ο Βενιζέλος και το επιτελείο του ευελπιστούν ότι με αυτόν τον τρόπο θα βρεθούν τα χρήματα για να γίνει το συνέδριο και αφετέρου να καλύψουν, έστω και ελάχιστα, μέρος των τεράστιων χρεών του κόμματος. Βεβαίως, το όλο σκεπτικό με το....
«χαράτσι» των 3 ή 5 ευρώ ίσως και να λειτουργήσει αποτρεπτικά για αρκετούς πασόκους που θα ήθελαν να συμμετάσχουν σ΄αυτή την παρωδία και φαρσοκωμωδία συνεδρίου. Μάλιστα, σύμφωνα με «διαταγή» της Επιτροπής Καταστατικού (ΕΚΑΠ) του κόμματος, οι νομαρχιακές επιτροπές μπορούν «για να καλύψουν ανάγκες της οργάνωσής τους και ανάλογα με τη δυνατότητα των μελών, να ζητούν μέχρι και πέντε ευρώ στο σύνολο».
Σε κάθε περίπτωση, όμως, η απόφαση είναι ρητή: «Το ποσό σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να είναι μικρότερο από τον αριθμό των ψηφισάντων». Να σημειωθεί δε ότι η ΕΚΑΠ, σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο που απέστειλε στις νομαρχιακές επιτροπές, θεωρεί αυτονόητο ότι η σχετική πληρωμή είναι «υποχρεωτική για την πιστοποίηση των συνέδρων».
Λέγεται, όμως, ότι αυτό το «χαράτσι» δεν αποκλείεται να ακολουθηθεί και από άλλο, όταν δηλαδή θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για την εκλογή νέου προέδρου. Κανένας συνειδητοποιημένος Έλληνας, φυσικά, δεν στενοχωριέται (έστω και στον ελάχιστο βαθμό) για την κατάντια ενός κόμματος, το οποίο συνέβαλλε τα μέγιστα για την σημερινή τραγική κατάσταση της Χώρας και έκλινε σ΄όλες τις πτώσεις τις λέξεις κλέφτης, απατεώνας, σκάνδαλο και διαφθορά.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών