Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 27, 2015

Μπακογιάννη και Αντώναρος προς Σαμαρά: Φύγε, πριν εξαϋλωθούμε!

Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσεται η διάλυση της ψοφοδεξιάς, καθώς το φαιδρό και λαομίσητο πρόσωπο του αρχισκευωρού από την μία και η σκληρή προδοτική αντιλαϊκή μνημονιακή γραμμή από την άλλη συντελούν στην ολοένα συρρικνούμενη απήχηση της ΝΔ στην ελληνική κοινωνία.
Χαρακτηριστικό της αποσύνθεσης η παρουσία και τα λόγια της Ντόρας και του Αντώναρου σε εκδήλωση της φοιτητικής νεολαίας του κόμματος, όπου αμφισβήτησαν ανοιχτά τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος παραμένει στην ηγεσία του κόμματος παρά την τεράστια ήττα και την συνεχή καθίζηση.

Η Μπακογιάννη μίλησε για την ανάγκη διεξαγωγής ενός συνεδρίου υποστηρίζοντας ότι "το πρόβλημα δεν είναι τα πρόσωπα. Το θέμα είναι να συζητήσουν. Όχι να γίνει συνδιάσκεψη που μεταξύ μας θα χειροκροτήσουμε. Το θέμα η ΝΔ να ανοίξει αυτό το διάλογο. Αν δεν το κάνει, η πορεία της προδιαγεγραμμένη, αυτό δεν θα το επιτρέψουμε. Θα επιδιώξουμε και θα τον κάνουμε αυτό το διάλογο".
Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Αντώναρος εξαπέλυσε φαρμακερά βέλη κατά του Σαμαρά, λέγοντας: "Mε απασχολεί ότι η ΝΔ έχει χάσει...
την επιρροή της, τη γοητεία της. Έχει χάσει η ΝΔ την επαφή της με την κοινωνία και δεν εκλαμβάνεται από την κοινωνία ως πειστική εναλλακτική δύναμη άσκησης εξουσίας. Η κεντροδεξιά έγινε δυνατή στην κοινωνία όταν λειτούργησε με όρους πολυσυλλεκτικούς, μεγάλης αγκαλιάς... Θεωρώ ότι πρέπει να γίνει συζήτηση και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και στην Πολιτική Επιτροπή. Όχι μονόλογοι. Όχι δεκάωρη συνεδρίαση όπως ο ΣΥΡΙΖΑ... Μεσαίος χώρος είναι η μεγάλη σιωπηρή πλειοψηφία. Αυτούς θεωρώ αξιόλογους ιδιαίτερα. Συνειδητά δεν θέλουν κομματική ταυτότητα. Αυτούς χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια να τους κερδίσεις. Αν δεν το καταφέρουμε να είστε σίγουροι, θα συρρικνωθούμε κι άλλο. Και θα βρεθεί κάτι άλλο να καλύψει την κεντροδεξιά....".

Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι η ΝΔ διαλύεται με γοργούς ρυθμούς και είτε παραμένει ο βουλευτής Μεσσηνίας στην ηγεσία είτε αναλάβει κάποιος άλλος, η πορεία προς την εξαφάνιση είναι προδιαγεγραμμένη.

πηγή

2 σχόλια:

  1. οτι και να κανεται κανεις δεν σας θελει πια σας εχουμε σιχαθει και σας το λεω εγω που σας ψηφηζα χρονια ,εκτος απο κατι γεροραμολιμεντα και μερικοι νεολαιοι που θελουν να ασχοληθουν με την πολιτικη , κανεις αλλος και αυτοι μετριουνται στα δαχτυλα. αν ειχαμε κρατος ο βρωμομητσοτακης θα ειχε συληφθει που εβαλε τους κατσαπλιαδες αλβανους στην πατριδα μας ,και απο τοτε αρχισε η αντιστροφη μετρηση [σιγουρα με εντολη του μπους του σατανα] .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπημένη μου "Δρακουλίτσα" μην αγωνιάς άλλο....
    ΈΧΕΤΕ ΕΞΑΫΛΩΘΕΙ ΗΔΗ"!!!!
    ...απλά δεν το έχετε αντιληφθεί ακόμη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών