Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 27, 2015

Δένδιας: «Η ΝΔ είναι δεκανίκι του Σύριζα»!

Όταν οι ίδιοι οι μεγαλοπαράγοντες της χρεοκοπημένης μασονοδεξιάς των Μνημονίων και του εθνικού ξεπουλήματος παραδέχονται ότι αποτελούν δεκανίκι του Σύριζα, τότε κάθε σχόλιο περιττεύει!

Ο λόγος για τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης Σαμαρά, Ν. Δένδια, ο οποίος από το βήμα ραδιοφωνικού σταθμού υπήρξε εξόχως ειλικρινής: «Κατά τη γνώμη μου,...
δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή είναι ό,τι κρατάει τη ΝΔ στο 15%. Αυτό είναι δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό είναι που πρέπει ν' αλλάξουμε».

Η μομφή βεβαίως του αρλεκίνου Δένδια, στρέφεται κατά του προέδρου της ΝΔ και αφορά εσωκομματικά καρφώματα στο μόρφωμα της Συγγρού. Η πραγματικότητα όμως είναι αμείλικτη: ποιος από τους επίδοξους μνηστήρες της προεδρικής θέσης τάσσεται ουσιαστικά εναντίον της σημερινής πολιτικής γραμμής της ΝΔ και κυρίως σε ότι σχετίζεται με την στάση απέναντι στους δανειστές και τοκογλύφους; Κανείς!

Ο ίδιος ο Δένδιας άλλωστε, δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών: «Αν η ΝΔ μπορεί να προτείνει μια άλλη λύση, εναλλακτική, χρηματοδότησης της χώρας, τότε καλώς. Εάν δεν μπορεί να προτείνει μια εναλλακτική πηγή χρηματοδότησης της χώρας, τότε τουλάχιστον επί της αρχής η ΝΔ δεν μπορεί να καταψηφίσει»!

Σε κάθε λοιπόν περίπτωση, η ΝΔ της πατριδοκαπηλίας και του ραγιαδισμού σύρεται πίσω από το Σύριζα, καθ' υπόδειξιν των διεθνών εταίρων. Να μην ξεχνάμε επιπλέον, πως σημαίνοντα στελέχη της εκλιπαρούν για μια κυβέρνηση «εθνικής συνεννόησης», με συμμετοχή τόσο του Σύριζα όσο και της ψοφοδεξιάς.

Συνεπώς, ο Δένδιας αποκάλυψε μεγαλοφώνως το ήμισυ μιας πραγματικότητας που γνωρίζει όλος ο Ελληνικός Λαός: Η ΝΔ είναι δεκανίκι του Σύριζα. Το υπόλοιπο μισό της αλήθειας είναι ότι και η ΝΔ αλλά και ο Σύριζα είναι δεκανίκια των τοκογλύφων και των δανειστών!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών