Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 22, 2015

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΜΕ 1.000 ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ «ΕΣΤΡΙΨΕ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Το «Αmazara Jurney»  με 1000 επισκέπτες την τελευταία στιγμή άλλαξε πορεία και θα προσεγγίσει το λιμάνι της Λήμνου

Δραματική τροπή για τον τουρισμό στη Λέσβο δημιουργεί το μεταναστευτικό και ιδιαίτερα τα τελευταία επεισόδια στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Καθώς οι ακυρώσεις κρατήσεων πέφτουν «βροχή» σήμερα έγινε γνωστό ότι ματαιώθηκε επίσκεψη του κρουαζιερόπλοιου «Αmazara Jurney»  με 1000 επισκέπτες το οποίο την τελευταία στιγμή  άλλαξε πορεία και θα προσεγγίσει το λιμάνι της Λήμνου.

«Απογοήτευση. Βουλιάζουμε. Κάναμε τόση προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια...
να ενισχύσουμε τον τουρισμό στο νησί και πάνω που είχαμε πετύχει να προγραμματίσουμε μέχρι και 30 προσεγγίσεις, τώρα πλέον ακυρώνουν τα πάντα » λέει  στο «LR» τουριστικός πράκτορας. Οι εικόνες με τα τελευταία επεισόδια πριν από λίγες ημέρες, που έκαναν το γύρο του διαδικτύου με τους τραυματίες και τα ματωμένα πρόσωπα στο λιμάνι, έκαναν την εταιρεία… ν’ αλλάξει ρότα. Ο καπετάνιος του πλοίου ενημέρωσε σήμερα ότι το κρουαζιερόπλοιο δεν θα επισκεφθεί τελικά τη Λέσβο.

Την ίδια ώρα οι φορείς της Λήμνου υποδέχονται με ικανοποιήση το κρουαζιερόπλοιο που δεν ήταν προγραμματισμένο να επισκεφθεί το νησί και μάλιστα ο Εμπορικός Σύλλογος της Μύρινας αποφάσισε εκτάκτως να λειτουργήσουν τα καταστήματα την Κυριακή προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες.

Πηγή: Lesvosreport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών