Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 22, 2015

Κυβέρνηση της φάπας, διαπραγμάτευση της πλάκας - ΒΙΝΤΕΟ



Νέα… αριστερά εποχή και νέα ήθη, αφού αντί τα μέτρα να παραλαμβάνονται στα αγγλικά και να γίνονται αποδεκτά από το Ελληνικό Κοινοβούλιο με σκυμμένο το κεφάλι και ενοχές, πλέον τα ίδια μέτρα γράφονται στην Ελλάδα και γίνονται αποδεκτά από το Ελληνικό Κοινοβούλιο με περίσσιο θράσος και επικοινωνιακούς τακτικισμούς. Πρόκειται για την τέλεια εκδίκηση του Άδωνι Γεωργιάδη, αφού οι συριζαίοι και ψεκασμένοι επικριτές του θα γίνουν οι απολογητές ενός νέου… αριστερού μνημονίου.
Το μόνο που δεν άλλαξε στις «διαπραγματεύσεις» είναι η ουσία. Κατά πρώτον ο Γιουνκέρ διατήρησε την παράδοση να σφαλιαρίζει τους Έλληνες διαπραγματευτές. Αυτό που έκανε στον Στουρνάρα και τον Βενιζέλο, στον οποίο έφερε το μνημόνιο στο κεφάλι, το έκανε τώρα και στον Τσίπρα, τον οποίο και χαστούκισε… φιλικά λίγο πριν την υπογραφή της μνημονιακής συμφωνίας.
Κατά δεύτερον η συμφωνία, που κανείς δεν....
γνωρίζει ακόμα αν θα έρθει υπό τη μορφή παράτασης και νέων μέτρων αργότερα ή σε μία… δόση, έχει όλα τα μνημονιακά χαρακτηριστικά. Νέους φόρους, μειώσεις μισθών, άνοιγμα «κλειστών» επαγγελμάτων και φυσικά αγγλικό δίκαιο, εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και υποταγή.
Το νέο... αριστερό μνημόνιο είναι προ των πυλών και σύντομα οι χαχόλοι των πλατειών, είτε αυτοί είναι συριζαίοι που διαδηλώνουν εναντίον της κυβέρνησής τους, είτε είναι νεοδημοκράτες θιασώτες της "πρότασης Γιουνκέρ", που ζητωκραυγάζουν επειδή μένουν άνεργα τα παιδιά τους, θα ενωθούν κάτω από το... "ανθρωπιστικό" νέο μνημόνιο.
Και τότε το πολιτικό σύστημα θα έχει ρίξει κάθε προσωπείο, αναδεικνύοντας ότι στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο δύο κόμματα: Η Χρυσή Αυγή και το "δημοκρατικό τόξο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών