Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 22, 2015

Βεβηλώνουν το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη με τα εμβλήματα των μαρξιστών και τα κουρελόπανα των τοκογλύφων


Βεβηλώνουν το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη με τα εμβλήματα των μαρξιστών και τα κουρελόπανα των τοκογλύφων

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Διαβάστε και το άρθρο: 

Τα λάβαρα της ΝΔ και τα... λάβαρα της Χρυσής Αυγής!


 Γράφει ο Ηλίας Παναγιώταρος

Έχουν βαλθεί, από την μια οι τρομοσυριζαίοι με τους αναρχικούς και τους παρακρατικούς του Ανταρσύα, και από την άλλη οι ψοφοδεξιοί με τους κλεφτοπασόκους και τους Ποταμίτες να μας αποδείξουν ποιοι μπορούν να ασελγήσουν περισσότερο στο ιερό μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.
Με πρόσχημα μια - δυο Ελληνικές σημαίες, που τις κρατούν άσχετοι, ο στόχος τους είναι να λερώσουν το ιερό μνημείο, τα μπλε και κόκκινα κομματόσκυλα, οι μεν με τα κουρελόπανα των τοκογλύφων και οι δε με τα σιχαμένα λάβαρα των.....
μπολσεβίκων, και να μειώσουν κάθε πατριωτική έννοια...

Και σήμερα, όπως και στην συγκέντρωση των οπαδών της Μέρκελ, χωρίς κανέναν σεβασμό στον χώρο, χωρίς συναίσθηση που βρίσκονται και τι συμβολίζει αυτός ο χώρος για το Εθνικό φρόνημα των Ελλήνων, εκμεταλλευόμενοι την ανοχή των τρομοσυριζαίων ανάρτησαν το κουρελόπανό τους και κυμάτισαν τις βρωμερές κόκκινες σημαίες τους σαν εχθροί που κατάκτησαν ένα κάστρο... 
Γιατί ο τόπος εκεί, είναι ένα κάστρο και ένας τάφος! Που τιμά τους Έλληνες πεσόντες για την λευτεριά, την Εθνική Ανεξαρτησία, την Αξιοπρέπεια και την Υπερηφάνεια της πατρίδος μας!
Και είμαι σίγουρος, πως δεν είναι απλά ηλίθιοι. Αλλά επικίνδυνοι.
Και ο στόχος τους εξαρχής, ήταν η βεβήλωση του μνημείου και όχι να επιδείξουν απλά τα συνθήματα τους πάνω στο κουρελόπανο τους.

Θυμίζουμε, πως όσες φορές η Χρυσή Αυγή ήθελε να ασκήσει το νόμιμο δικαίωμα της για συγκέντρωση στην πλατεία, αφενός έβρισκε γελοίες απαγορεύσεις με τυχαίες και ανόητες δικαιολογίες, αφετέρου προσέγγιζε τον χώρο με κάθε σεβασμό και με αυστηρή επιτήρηση.
Αλλά αυτές είναι και οι διαφορές μας με τους ψευτοπατριώτες της ΝΔ και τους μαρξιστές εθνομηδενιστές του Σύριζα και τα παραφερνάλια του κάλπικου πολιτικού συστήματος τους που εξαπατά τους Έλληνες εδώ και 40 χρόνια.

Όλες τις φορές που η Χρυσή Αυγή ξεπερνούσε τα εμπόδια και έφτανε εμπρός στον χώρο, είχε απέναντί της στρατιές από ΜΑΤ που είχαν διαταγή να ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ στον Αρχηγό του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, ενός νομίμου πολιτικού κόμματος με κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, ακόμη και να καταθέσει στεφάνι τιμώντας τους Ήρωες.
Και εκείνος, χωρίς επεισόδια, χωρίς άναρθρες κραυγές, σεβόμενος τον χώρο και το ιερό μνημείο, το κατέθετε στην αρχή της μαρμαρόπλακας, μπροστά από τα ΜΑΤ παραδίδοντας αυτός και οι χιλιάδες Έλληνες που ξεκινούσαν από την πλατεία Μητροπόλεως συντεταγμένα και αθόρυβα, μαθήματα ήθους και αξιοπρέπειες στους δυνάστες της πατρίδας μας γεμίζοντας τους φόβο...
Αυτόν το φόβο τους πληρώνει σήμερα η Χρυσή Αυγή μέσω της πολιτικής σκευωρίας του αιώνα.


Ιδού διάφορες φωτογραφίες, από διάφορες συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής, όλες ακριβώς στο ίδιο σημείο, με τον ίδιο σεβασμό στο ιερό μνημείο.
Δυο μέτρα και δυο σταθμά η δημοκρατία τους.
Αν είναι δημοκρατία αυτό που ζούμε...

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΡΕΜΑΛΙ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΟΤΑΦΙΟΥ ΠΟΥ ΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΥΖΩΝΟΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΑΜΑΙΤΥΠΙΟΥ-ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ Η ΕΛ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΥΖΩΝΩΝ ΝΑ ΠΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΚΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΚΟΚΤΕΙΛ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙΑ ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΑΙΜΑ
    ΔΩΡΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών