Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 21, 2015

Υπουργός των ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένου: "Μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο... Από αλλού λεφτά δεν πρόκειται να βρούμε"

"Αλλ’ ουδέν έρπει ψεύδος εις γήρας χρόνου"

Σοφοκλής, Αρχαίος τραγικός ‐ Έργο: "Ιχνευταί"

Μετ: Κανένα ψέμα δεν αντέχει στο χρόνο

Είναι γνωστή η προσπάθεια που καταβάλλεται από τη στιγμή που ανέλαβε η νέα Κυβέρνηση των ΣΑΝΕΛ, συνεπικουρούμενη από τα ΜΜΕ - φιλοκυβερνητικά και μη -,  να πείσει ότι δεν είναι προσκολλημένη σε Ευρωπαϊους και Αμερικάνους "τοκογλύφους" αλλά επιδιώκει να ανοίξει τις οικονομικές συμφωνίες και προς την Ευρασία (Ρωσία και Κίνα).

Ο κύριος λόγος αυτής της προπαγάνδας είναι φυσικά να πειστεί το "πόπολο" ότι η Κυβέρνηση "διαπραγματεύεται με γνώμονα το συμφέρον του λαού" και είναι "ανεξάρητη από συμφέροντα".
Φυσικά όλα αυτά μέρα με την ημέρα, παρά την επόμονη προσπάθεια, αποδεικνύονται κίβδηλα και εξ' αρχής μια απάτη καθώς, αρχικά ένας, ένας οι νέοι ευεργέτες μας (Ρωσία - Κίνα κτλ) απαντούν "Νιετ" (μετ: ΟΧΙ) σε χρηματοδότηση της Ελλάδος, αφετέρου τα στελέχη της Κυβέρνησης ομολογούν ότι....
όλο αυτό ήταν μια επικοινωνιακή "φούσκα".

Τελευταίο παράδειγμα ο Υπουργός Πανούσης, που σε συνέντευξή του στο "Πρώτο Θέμα", υπέδειξε ως...γελοιότητες και αστειότητες τα όσα αναφέρουν, ακόμη και "σύντροφοί" του, για χρηματοδότηση από "νέες αγορές" όπως η Ρωσία και η Κίνα, πιστοποιώντας με τον πιο περίτρανο τρόπο το ψέμα και την υποκρισία των κυβερνώντων.

Η Κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ μέσω ενός ακόμη Υπουργού της ξεκαθαρίζει ότι είναι σφιχτά δεμένη στο άρμα των τοκογλύφων που διέλυσαν το Έθνος μας και δεν έχει και καμιά διάθεση να το... εγκαταλείψει!

Για να μπορέσει ποτέ μια χώρα να απαγκιστρωθεί από τα δεσμά θα πρέπει πρωτίστως να έχει ηγέτες και ικέτες... Για αυτό και μόνο ένα Εθνικό Κράτος με την αντίστοιχη ηγεσία θα καταφέρει να στραφεί ουσιαστικά σε χώρες που και μπορούν και θέλουν, με προϋποθέσεις, να βοηθήσουν το Έθνος μας.

Το παραμύθι λοιπόν των ΣΥΡΙΖΑ - Καμμένου τελειώνει.... και δεν έχει ούτε -κινέζικο- δράκο, ούτε - ρωσική - αρκούδα, αλλά ένα... αμερικάνικο γεράκι έτοιμο να κατασπαράξει τη σάρκα της Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών