Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 21, 2015

Αυτή είναι ΕΘΝΙΚΗ διαδήλωση.... Εκατοντάδες χρυσαυγίτες βροντοφωνάζουν: "Να κλήσει τώρα το ανθελληνικό τουρκικό Προξενείο" - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δυναμική συγκέντρωση και πορεία της Χρυσής Αυγής ενάντια στις προκλήσεις του Τουρκικού προξενείου - Φωτορεπορτάζ από την Κομοτηνή
Ηχηρό μήνυμα της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή: Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες



Το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015, οι Έλληνες Εθνικιστές, με μια μαζική και δυναμική εκδήλωση, απάντησαν στις συνεχείς προκλήσεις του Τούρκικου προξενείου.

Αν και η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί στα γραφεία της Τοπικής, η μεγάλη εισροή του κόσμου οδήγησε τους Εθνικιστές στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Κάτω από τα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, οι Συναγωνιστές, Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Γραικός Φώτιος, Βουλευτής Σερρών Ματθαιόπουλος Αρτέμιος, Βουλευτής Β΄ Αθηνών Παναγιώταρος Ηλίας και Βουλευτής Κιλκίς Χατζησάββας Χρήστος μίλησαν στο συγκεντρωμένο πλήθος. Πρώτος ανέβηκε στο βήμα ο Γραμματέας της Τοπικής, συναγωνιστής Τσουμαρέλης Νικόλαος, ο οποίος αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους έδωσε το λόγο στο συντονιστή της εκδήλωσης συναγωνιστή Χρυσομάλλη Νικόλαο, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου.

Όλοι οι ομιλητές τόνισαν την αδιαφορία των προδοτικών κυβερνήσεων στο ζήτημα του παράνομου προξενείου και την καταπάτηση εκ μέρους των Τούρκων της συνθήκης της Λωζάννης.



Ο συναγωνιστής Παναγιώταρος αναφέρθηκε στο σοβαρό εθνικό πρόβλημα της Θράκης η οποία έχει παραδοθεί έρμαιο στην επεκτατική πολιτική της Τουρκίας. Όσο η Ελλάδα υποχωρεί, η Τουρκία θα απαιτεί. Μόνο η Χρυσή Αυγή που ασχολείται πραγματικά με μείζονα εθνικά θέματα μπορεί να αλλάξει την κατάσταση στη Θράκη. Κατόπιν ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και επεσήμανε τις επιπτώσεις της παροχής ελληνικής ιθαγένειας στους παράνομους εισβολείς.

Οι κυβερνώντες προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο αλλά Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι. Οι Έλληνες Εθνικιστές θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες.
Στη συνέχεια όλοι οι παρευρισκόμενοι φωνάζοντας συνθήματα κατευθύνθηκαν προς το τουρκικό προξενείο και αφού έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο επέστρεψαν στην αφετηρία τους και εντονότερα τα πατριωτικά αισθήματα έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών