Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 21, 2015

Public Issue για την κομματική εφημερίδα του Σύριζα: Τρίτη δύναμη και ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή!


Άλλη μία δημοσκόπηση είδε το φως της δημοσιότητας, η οποία βεβαιώνει ότι η Χρυσή Αυγή όχι μόνο παραμένει τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, αλλά και αυξάνει τα ποσοστά της. Στην δημοσκόπηση επίσης βεβαιώνεται η καθίζηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία πραγματικά «μετράει μέρες» μέχρι να φτάσει στην κατάντια του Πασόκ και εν τέλει να....
εξαφανιστεί από την πολιτική ζωή του τόπου.

Η δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την εταιρεία Public Issue για την κομματική εφημερίδα του Σύριζα, εμφανίζει «αυτοκρατορικά» ποσοστά για τον Σύριζα, τα οποία φυσικά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σε κάθε περίπτωση, όπως δείχνουν άλλωστε και οι στημένες – δήθεν «ακομμάτιστες» - διαδηλώσεις, τα ποσοστά του Σύριζα θα καταρρεύσουν με την υπογραφή του νέου επαίσχυντου μνημονίου.
Η υπογραφή του μνημονίου θα καταστήσει τις μνημονιακές δυνάμεις να μην έχουν σκοπό ύπαρξης και θα τις διαλύσει, αφού θα απορροφηθούν στον Σύριζα, ενώ αντιστοίχως ο Σύριζα θα χάσει το πλειοψηφικό ρεύμα που αντιτίθεται στο μνημόνιο, αλλά και στον παραλογισμό του αριστερισμού, που πρεσβεύει το κυβερνών κόμμα και οι ψεκασμένοι «εταίροι πλήρους ευθύνης».
Το αστείο είναι ότι η εν λόγω δημοσκόπηση προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έσπευσε να δηλώσει ότι απαρτίζεται από χαχόλους ολκής, με πρωτοστάτη τον... ασταθή πρόεδρό τους. 120% είπαν ότι αθροίζει η δημοσκόπηση, μη μπορώντας να καταλάβουν ότι έχει γίνει ήδη η πρέπουσα αναγωγή και απλώς παρουσιάζεται το πόση ήταν η αδιευκρίνιστη ψήφος.
Πάντως μην αγχώνονται, άμα είναι να αφαιρεθεί ένα 19,5% από την δημοσκόπηση, αυτό θα είναι από τη Νέα Δημοκρατία, που συντόμως θα αγωνίζεται για να μπει στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών