Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 10, 2015

Ο Μητσοτάκης δίνει όρκο... δίωξης της Χρυσής Αυγής στους Σιωνιστές, υμνώντας το Σαμαρά! Είπατε κάτι "δεξιούληδες";!


Με αφορμή τα 25 -τουλάχιστον- έτη στην υπηρεσία του διεθνούς σιωνισμού, οι εν Ελλάδι εβραίοι φιλοξενούν σε περιοδική έκδοση της κοινότητάς τους, συνέντευξη του μεγάλου τους «ευεργέτη», επίτιμου προέδρου της ΝΔ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, του Έλληνα πρωθυπουργού που αναγνώρισε το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ.
Με την γνωστή έπαρση μάλιστα, επισημαίνεται στη συνέντευξη πως η αναγνώριση του κράτους του Ισραήλ ήταν η πρώτη απόφαση του Κων. Μητσοτάκη σχετική με την εξωτερική πολιτική της χώρας, ευθύς μετά την ανάληψη της εξουσίας από τη Νέα Δημοκρατία το 1990.
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο επίτιμος της μασονοδεξιάς ΝΔ ερωτήθηκε από τους σιωνιστές για τη Χρυσή Αυγή: «Το νεοναζιστικό κόμμα στην Ελλάδα (σ.σ. ο σιωνιστικός τρόπος για να πει κανείς «Χρυσή Αυγή») για τέταρτη φορά κερδίζει το 6,5% των ψηφοφόρων, ενώ και....
στην Ευρώπη νεοναζιστικά κόμματα αυξάνουν την επιρροή τους. Θεωρείτε ότι θα έχουμε φαινόμενα, που είδαμε στην Ευρώπη τη δεκαετία του 1930»;
Ο επίτιμος... βρικόλακας της ελληνικής πολιτικής σκηνής επί 3/4 του αιώνος, επιχείρησε να καθησυχάσει τους εβραίους φίλους του: «Είναι ένα δυσάρεστο φαινόμενο και οφείλεται σε εσωτερικούς πολιτικούς λόγους, δεν έχει σχέση με το Ισραήλ και την εξωτερική πολιτική. Πρέπει η ελληνική δημοκρατία να το αντιμετωπίσει πολιτικά και μπορεί να το αντιμετωπίσει πολιτικά».
Άραγε ο Μητσοτάκης δεν γνωρίζει τίποτα για την πολιτική σκευωρία Σαμαρά εις βάρος της Χρυσής Αυγής, για το βίντεο Μπαλτάκου, για τις ωμές, παράνομες και αντισυνταγματικές παρεμβάσεις του Σαμαρά στη Δικαιοσύνη; Γνωρίζει και πολύ καλά μάλιστα, αλλά όταν πρόκειται να εξυπηρετήσει τους σιωνιστές φίλους του, δεν έχει κανένα πρόβλημα να ταυτίζεται με τον μισητό εχθρό του, Αντώνη Σαμαρά. Ο σιωνισμός βλέπετε, γεφυρώνει τις προσωπικές διαφορές και τα μίση των μεγαλοστελεχών της ψοφοδεούς δεξιάς. Λέγει ο επίτιμος: «Είναι φαινόμενα που δημιουργήθηκαν και αναφέρονται στην εσωτερική πραγματικότητα της Ελλάδος. Αλλά είναι και ένα γενικότερο ευρωπαϊκό φαινόμενο τον τελευταίο καιρό, που νομίζω ότι πρέπει να αντιμετωπισθεί με σοβαρότητα και νομίζω αντιμετωπίζεται», επικροτώντας εμμέσως πλην σαφώς τις αντισυνταγματικές αυθαιρεσίες της εγκληματικής συμμορίας της οποίας προΐσταται ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ.
Για να πειστούν δε οι σιωνιστές, για την σύμπλευση της οικογένειας Μητσοτάκη με τον Σαμαρά και την κλίκα του, ο βρικόλακας επισημαίνει: «Είμαι βέβαιος ότι αυτά τα κινήματα δεν θα βρουν τρόπο εξάπλωσης. Δεν θα έχουμε επανάληψη του παρελθόντος, σε καμία περίπτωση. Και πάντως για την Ελλάδα, δεν έχω καμία αμφιβολία».
Καθότι όμως υπάρχουν και τα τέκνα της οικογένειας, Ντόρα και Κυριάκος, τα οποία αναμφισβήτητα θα χρειασθούν εν ευθέτω χρόνω τη ποικιλόμορφη στήριξη του σιωνιστικού παράγοντος στην πολιτική τους ανέλιξη, ο λαομίσητος επίτιμος παραδίδει τα διαπιστευτήριά του: «Υπάρχουν ορισμένα φαινόμενα και στην Ελλάδα, ακόμη και στα Χανιά, την ιδιαιτέρα μου πατρίδα, όπου υπήρξε μια δυσκολία όταν έγινε η ανακαίνιση της παλαιάς συναγωγής, που αποτέλεσε ένα κόσμημα για τα Χανιά, και έγινε επίσημη εορτή. Και ο νομάρχης τότε, στενοκέφαλος και ανόητος, ήταν αντίθετος. Αναγκάστηκα εγώ, και πήρα και τη γυναίκα μου, η οποία ζούσε τότε, την καημένη την Μαρίκα, και κατεβήκαμε πρώτοι και οι πάντες έλαβαν μέρος στην εορτή».
Αυτή ήταν, αυτή είναι και αυτή θα είναι πάντοτε η ψοφοδεής και πατριδοκάπηλη δεξιά, φτηνή και σαπισμένη γηραιά υπηρέτρια του διεθνούς σιωνισμού. Ευτυχώς για την Πατρίδα, η επιρροή της οικογένειας Μητσοτάκη περιορίζεται σε όσους απολαμβάνουν των ρουσφετιών της.
Αντιθέτως, η επιρροή της Χρυσής Αυγής εξαπλώνεται στους μη προνομιούχους, στους φτωχούς που μοχθούν και στους άνεργους, σε όλους εκείνους δηλαδή που περιθωριοποιήθηκαν από την αντεθνική αλαζονεία της λαομίσητης οικογενείας των επαγγελματιών πολιτικάντηδων.

1 σχόλιο:

  1. ΑΚΟΜΗ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Η Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών