Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 29, 2015

Δούλος των Μνημονίων και των Τοκογλύφων ο Σαμαράς ζητά Μνημόνια εσαεί!


Στη γραμμή Γιούνκερ ο Σαμαράς: Να μην αυτοκτονήσουν οι Έλληνες, θα τους πεθάνουμε με τα Μνημόνια!

Όσα είπε στη συνέντευξή του ο Γιούνκερ, ότι δηλαδή οι Έλληνες δεν πρέπει να ψηφίσουν «Όχι» διότι πρέπει να πεθάνουν από τα Μνημόνια και όχι να αυτοκτονήσουν, αναμάσησε σε μια από τις πλέον κατάπτυστες και αντεθνικές εμφανίσεις του ο θλιβερός αχυράνθρωπος των διεθνών τοκογλύφων, Αντώνης Σαμαράς.
Με ύφος χιλίων πιθήκων και καταφανή χαιρεκακία για την δεινή θέση των Ελλήνων, το πολιτικό ανδρείκελο της Μέρκελ και του ΔΝΤ, έφτασε μέχρι του σημείου να κατηγορήσει τη Χρυσή Αυγή επιχειρώντας την αδιανόητη ακροβασία να τη θέσει στο κυβερνητικό κάδρο Σύριζα-ΑΝΕΛ.
Ήταν όμως ο ίδιος και η μνημονιακή συμμορία της ΝΔ και όχι η Χρυσή Αυγή, εκείνοι που μέχρι τις 24 Ιουνίου, οπότε και ταξίδεψε ο Σαμαράς στις Βρυξέλλες, παρακαλούσαν και .....
ικέτευαν τον Τσίπρα για σχηματισμό κυβέρνησης «εθνικής συνεννόησης»!
Το τι άλλαξε με την επιστροφή Σαμαρά από τις Βρυξέλλες (όπου όλως τυχαίως ευρίσκοντο και οι πρόεδροι ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού, Φ. Γεννηματά και Σ. Θεοδωράκης αντίστοιχα), είναι κάτι το οποίο βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με το περιεχόμενο των συζητήσεων και των επαφών που είχαν οι δανειστές με τους εν Ελλάδι υπηρέτες τους.
Το μείζον, το οποίο βεβαίως αποκρύπτει ο πολιτικός απατεώνας Α. Σαμαράς, είναι ότι η Χρυσή Αυγή δεν ικέτευε γονατιστή ούτε τους τοκογλύφους, ούτε τους μπολσεβίκους, όπως αναμφισβήτητα έπραξε εκείνος.
Επί της ουσίας, ο Σαμαράς επιχαίρει με μανιώδη μάλιστα εκδικητικότητα, επί της καλλιέργειας κλίματος φόβου, τρομοκρατίας και διχασμού στην ελληνική κοινωνία, για την οποία φέρει τη μέγιστη ευθύνη η κυβέρνηση θίασος Σύριζα-ΑΝΕΛ.
Η Χρυσή Αυγή καλεί τον Ελληνικό Λαό να βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση ούτως ώστε να διαφυλάξει την Εθνική Ενότητα τόσο από τους τσαρλατάνους της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, όσο και από τους «ευρωπαϊστές»-νεκροθάφτες της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών