Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 29, 2015

Σωθήκαμε! Φτηνό πετρέλαιο θα μας προμηθεύει η Βενεζουέλα με αντάλλαγμα... χαρτί υγείας και προφυλακτικά


Σωθήκαμε! Φτηνό πετρέλαιο θα μας προμηθεύει η Βενεζουέλα με αντάλλαγμα... χαρτί υγείας και προφυλακτικά

Γράφει ο Αντίοχος

Το 2008, είχε εμφανιστεί καμαρωτός-καμαρωτός στα διάφορα τηλεπαράθυρα ο τότε συριζαίος δήμαρχος Καισαριανής, για να ανακοινώσει τη συμφωνία που έκανε με τον εδώ πρέσβη της Βενεζουέλας, για να προμηθεύονται οι δημότες του… φτηνό πετρέλαιο. Βέβαια, το… φτηνό πετρέλαιο της Βενεζουέλας δεν ήρθε ποτέ (κι έγινε ανέκδοτο τα χρόνια που ακολούθησαν, ο δε… πετρελαιάς δήμαρχος δεν επανεξελέγη), αλλά παρότι έχουν τα περάσει χρόνια, οι συριζομούρηδες δεν το βάνουν κάτω.
Έτσι, συνάντηση με τον εδώ πρεσβευτή της Βενεζουέλας είχε ο μ-λ-σ (μαρξιστής-λενινιστής-σταλινικός) Λαφαζάνης, για θέματα… πετρελαίου και ενέργειας.
Ιδού το ξεκαρδιστικό ρεπορτάζ: «Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που έγινε παρουσία και του....
Διευθύνοντος Συμβούλου των ΕΛΠΕ Γρηγόρη Στεργιούλη, εξετάστηκαν οι δυνατότητες για μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία ανάμεσα στις δύο χώρες, κυρίως στους τομείς προμήθειας πετρελαϊκών προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές, καθώς και πιθανές συνέργειες στον τομέα της έρευνας και της εξόρυξης υδρογονανθράκων. Παράλληλα, συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας ανάμεσα στα ΕΛΠΕ και την κρατική πετρελαϊκή εταιρεία PDVSA (Petróleos de Venezuela S.A.). Μετά από επίσημη πρόσκληση που δέχτηκε, ο κ. Λαφαζάνης συμφώνησε να επισκεφθεί άμεσα την Βενεζουέλα και το Καράκας, όπου θα συνυπογράψει Μνημόνιο Ενεργειακής Συνεργασίας με τον ομόλογό του υπουργό Πετρελαίου και Μεταλλείων, Αστρουμπάλ Τσάβεζ».
Και πώς θα έρχεται το φτηνό πετρέλαιο της Βενεζουέλας στην Ελλάδα; Προφανώς με έναν νέο… αγωγό, ο οποίος θα διασχίζει ωκεανούς, ηπείρους και χώρες, μέχρι που να καταλήξει στο… Λαφαζανιστάν! Δε θα’ ναι… θαύμα;
(ΥΓ) 1: Λέτε η συμφωνία να περιλαμβάνει ανταλλαγή πετρελαίου με… χαρτί υγείας και… προφυλακτικά; Γιατί, τελευταίως αυτά παρουσιάζουν μεγάλη έλλειψη στην Βενεζουέλα…
(ΥΓ) 2: Τέτοια νούμερα, σαν τους Τσιπροκαμμένους και τους Λαφαζανίστας, δεν έχουν ξαναπεράσει απ’ αυτόν εδώ τον τόπο!
Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών