Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 29, 2015

Ο Χρυσόγονος, η Ζιμπάμπουε και το....ΝΑΙ στο δημοψήφισμα!

Γράφει ο Αινείας

Και ξαφνικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσόγονος, που κάποτε τα ΜΜΕ αδιαφορούσαν για την ύπαρξή του, καθώς είχε το σθένος να πει την αλήθεια σχετικά με την παρανομη και αντισυνταγματική δίωξη της Χρυσής Αυγής, έγινε "πρώτο θέμα" με μια επιστολή που είχε στείλει στον Πρωθυπουργό από το Μάρτιο του 2015 καιαποφάσισε τώρα να δώσει στο φως της δημοσιότητας.

Όντας μέλος των Βρυξελλών, και πιο ευάλωτος στην....."ευρωπαϊκή ιδεά και ολοκλήρωση", λόγω της καθημερινής συναναστροφής του με τους κατοικοδρεύοντες στις Βρυξέλλες, τοκογλύφους, ο κος. Χρυσόγονος στην επιστολή του παρακαλά τον Τσίπρα να κάνει στροφή στο.. ρεαλισμό και... ομολογεί ότι πήρε την εξουσία με ψέματα και απραγματοποίητες υποσχέσεις.

Η επιστολή καταλήγει με τη βεβαιότητα ότι....
η ρήξη με την Ευρώπη φέρνει στην Ελλάδα στα πρόθυρα μετονομασίας της σε... Ζιμπάμπουε, καθώς αυτά που θα ακολουθήσουν θα δημιουργήσουν πολιτικοκοινωνικοοικονομικές συνθήκες σαν αυτές στη χώρα της Αφρικής.

Αναρωτιέμαι τώρα εγώ ο καχύποπτος...

Από τα τέλη Φεβρουαρίου ο Χρυσόγονος στις συνεντεύξεις του εκθείαζε την διαπραγματευτική ικανότητα και τακτική της Κυβέρνησης (ηχητικό ΕΔΩ), στη συνέχεια ωστόσο το....γύρισε προς Ευρώπη και ξαφνικά διέγνωσε αστοχίες και αποτυχίες στη διαπραγμάτευση.

Σήμερα τελικώς που το κόμμα του, υποτίθεται, δίνει αγώνα για το "ΟΧΙ" έρχεται ως... διασπαστής του εσωτερικού και... δίνει άλλοθι στα "συντρόφια" να αφήσουν την επανάσταση και να σπεύσουν προς τον... ορθολογισμό.
Ούτε... επίτηδες να το έκανε για να δοθεί το έναυσμα και σε άλλους "αριστερούς" να απελευθερωθούν και να έρθει το πολυπόθητο, για τον Τσίπρα και τους Ξένους τοκογλύφους, "ΝΑΙ".

Υ.Γ.
Προφανώς και ο Χρυσόγονος θα ψηφίσει ΝΑΙ στο δημοψήφισμα. Μπορεί να μη το λέει ευθαρσώς αλλά το... υποδεικνύει. Ο Τσίπρας θα τον διαγράψει άραγε ή θα επικαλεστεί την "ελευθερία γνώμης" και θα στρίψει δια του αρραβώνος, καθώς βολεύεται..;!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών