Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 25, 2015

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ! ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Πολλά τραγικά , άκρως προκλητικά περιστατικά συνέβησαν το τελευταίο διάστημα στην Θράκη μας, από τους εγκάθετους της Άγκυρας και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα συνεχίσουν να συμβαίνουν όσο προδοτικά σκουπίδια θα κυβερνούν και θα λυμαίνονται την Πατρίδα μας.
Παραθέτουμε τα δύο πιο πρόσφατα.
Το πρώτο και τραγικότερο έλαβε χώρα στο χωριό Xλόη του νομού Ροδόπης όπου στην τελετή μνήμης για τους 40 οθωμανούς που....
έπεσαν κατά την κατάκτηση της Θράκης, ο τούρκος πρόξενος Αλή Ριζά Ακιντζί μεταξύ άλλων είπε: »Στην Ανατολία, στην Ρούμελη, στον Καύκασο, στην Μέση Ασία και σε πολλά μέρη υπάρχουν τοπωνύμια του τύπου ¨40 μάρτυρες¨, ¨40 νικητές¨ . Πρόκειται δηλαδή για έναν όρο ο οποίος προέρχεται από τα βάθη της κουλτούρας μας.
Τους μάρτυρες μας , τους νικητές μας, αυτούς που έκαναν αυτές τις θυσίες, αυτούς που έπεσαν εδώ ως μάρτυρες κατακτώντας την περιοχή εδώ, τους τιμούμε με ευγνωμοσύνη και ευχόμενοι για έλεος. Σας ευχαριστώ που διατηρείτε αυτή την παράδοση. Μακάρι αιώνια να κρατάμε αυτή την παράδοση. »
Ο πρόεδρος του κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς με την σειρά του προκάλεσε ευθέως:» Αξιότιμοι ομογενείς μας, ο κόσμος της περιοχής επί αιώνες οργανώνει αυτή την εκδήλωση για να τιμήσει την μέρα κατά την οποία οι πρόγονοι μας ήρθαν εδώ, μετέφεραν εδώ τα λάβαρα τους και έπεσαν μάρτυρες κατά την κατάκτηση της Ρούμελης.. Ο δρόμος που πορεύονται οι Τούρκοι της δυτικής Θράκης είναι ένας πολύ δύσκολος δρόμος.. Επιδιώκεται δηλαδή η εξαφάνιση των Τούρκων της δυτικής Θράκης. Μας αναλογεί ένα καθήκον. Όπως είμαστε σήμερα εδώ, έτσι και να πυκνώσουμε τις γραμμές μας και να συνεχίσουμε ακάθεκτοι τον αγώνα μας. Εάν θέλουμε το αύριο μας να είναι εγγυημένο, αν θέλουμε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε εδώ ως Τουρκομουσουλμάνοι.. Και εμείς λοιπόν από τώρα και μετά – και το λέω ξεκάθαρα αυτό- και το λέω ως πρόεδρος ενός μειονοτικού κόμματος και ως πρόεδρος ενός κόμματος της Ελλάδας, πως η περίοδος κατά την οποία δεχόμασταν ότι μας έδινε το ελληνικό κράτος, έχει πια τελειώσει. Εμείς ως Τούρκοι της δυτικής Θράκης θα αγωνιστούμε.. »
Το δεύτερο περιστατικό συνέβη στην Ξάνθη όπου η παράνομη τουρκική ένωση Ξάνθης (ΤΕΞ) διοργάνωσε τουρκόψυχο τουρνουά ποδοσφαίρου στο οποίο πήραν μέρος 12 ομάδες από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Ξάνθης, όλες μειονοτικές.
Η τουρκική εφημερίδα Rodop Rüzgarı καυχάται: »Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον τωνποδοσφαιρόφιλων ομογενών μας για τα ματς που παίχτηκαν στην μέρα αυτή. Μεταξύ αυτών που παρακολούθησαν τον τελικό ήταν ο πρόξενος Κομοτηνής της Τουρκικής Δημοκρατίας Αλή Ριζά ΑΚΙΝΤΖΙ οι υποπρόξενοι του προξενείου Κομοτηνής της Τουρκικής Δημοκρατίας Ουφούκ ΓΚΙΟΖΑΪΝΤΙΝ και Ιρφάν ΤΣΕΤΙΝ, ο πρόεδρος της BTTADK και Ενάρετος μουφτής Ξάνθης Αχμέτ ΜΕΤΕ, ο βουλευτής Ξάνθης Χουσείν ΖΕΙΜΠΕΚ, ο δήμαρχος Μύκης Τζεμίλ ΚΑΜΠΖΑ και ο διευθυντής του υποκαταστήματος Ξάνθης της τράπεζας Ziraat Μουσταφά ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΟΥΤ».
Όλα τα τουρκόψυχα πρακτόρια μαζί.
Εμείς ως Έλληνες Εθνικιστές ένα ερώτημα μόνο θα θέσουμε προς όλους τους Θρακιώτες, προς όλους τους Έλληνες: Ως ΠΟΤΕ θα τους ανεχόμαστε;
Προς τις ανθελληνικές πολιτικές καρικατούρες όλων των αποχρώσεων:
Είναι εδώ Ελλάδα; Ανήκει η Θράκη στην Ελληνική επικράτεια; Ή την έχετε παραχωρήσει εν κρυπτώ και παραβύστω, στους μογγολότουρκους;
Κρυσταλίδου Κόνι
Τ.Ο. Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών