Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 25, 2015

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ»

Γράφει ο Αντίοχος

Λοιπόν, λίγα λόγια και καλά, χωρίς βαρύγδουπες «αναλύσεις» και άλλες περιττολογίες. Όλα αυτά που γίνονται στις Βρυξέλες είναι η τελευταία πράξη του κακόγουστου θεάτρου που εδώ και πέντε μήνες παίζεται εις βάρος του ελληνικού λαού. Το νέο ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ έχει συμφωνηθεί πολύ πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και τα συνεταιράκια δεν πρόκειται να τα χαλάσουν στις «λεπτομέρειες» (κάθε τέτοια «λεπτομέρεια» αφορά εκατομμύρια Ελλήνων…). Η τελευταία πράξη παίζεται μόνο και μόνο για να παραστήσει ο Τσίπρας ότι διαπραγματεύτηκε σκληρά μέχρι το τελευταίο λεπτό και πέτυχε το καλύτερο δυνατόν… Ίσως, του δώσουν και κάποιο «κοκαλάκι»...
(πιθανότατα περί μείωσης του χρέους), για να θριαμβολογήσει κι από πάνω! Αλλά, και για να βοηθηθούν οι Λαφαζαναίοι και οι λοιποί ακροαριστεροί συνιστωσάκηδες να ψηφίσουν το νέο κατάπτυστο ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Είτε σήμερα, είτε αύριο, είτε μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα γίνει στα σίγουρα η ανακοίνωση της μνημονιακής συμφωνίας και την Κυριακή ή -το αργότερο- την Δευτέρα, θα ψηφιστεί από τη βουλή με διαδικασίες εξπρές. Αυτά για να μη μας δουλεύουν άλλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών