Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 25, 2015

Σχιζοφρένεια: οι ΑΝΕΛ συμφωνούν με το λαθρονομοσχέδιο, όμως το καταψηφίζουν, αλλά... παραμένουν στην κυβέρνηση!

Εισηγητής των ΑΝΕΛ για το λαθρονομοσχέδιο: «έρχεται να καλύψει την ανάγκη του ανθρωπισμού και του πολιτισμού σε ένα γεωπολιτικό πλαίσιο που βιώνει η Ελλάδα που δεν μπορεί να μας βρίσκει αδιάφορους. Όσοι έχουν την ελάχιστη γνώση της ιστορικής διαδρομής της χώρας μας θα ξέρουν ότι η Ελλάδα ήταν ανέκαθεν σταυροδρόμι πολιτισμών»

Το παραπάνω απόσπασμα είναι από την θετική εισήγηση του Μαυραγάνη των ΑΝΕΛ για το λαθρονομοσχέδιο. Φαίνεται ξεκάθαρα στην αγόρευσή του ότι οι ΑΝΕΛ προτίθενται να...
υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο. Αυτή η ομιλία έγινε στις 10 Ιουνίου στην αρμόδια επιτροπή για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο – έκτρωμα. Χθες στην συζήτηση στην Ολομέλεια, φάνηκε ότι το κόμμα Καμμένου εν τέλει θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο.

Τι άλλαξε σε αυτές τις δεκαπέντες ημέρες, ώστε το κόμμα Καμμένου να αλλάξει στάση σχετικά με το επίμαχο νομοσχέδιο; Ουσιαστικά, τίποτα! Το κόμμα Καμμένου είναι ουσιαστικά υπέρ του λαθρονομοσχεδίου, απλά ντρέπεται να το πει στους ψηφοφόρους του.

Ο Πάνος Καμμένος από την μία δεν θέλει με τίποτα να σηκωθεί από την καρέκλα του υπουργείου εξοπλισμών και – το σημαντικότερο – από το… κόκπιτ του ελικοπτέρου και δεν πρόκειται να κάνει τίποτα, προκειμένου να διαταράξει την συγκυβέρνηση. Αυτό το δείχνει και το σχετικό τιτίβισμά του, με το οποίο καλεί τον Λαό να δείξει «εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση που επιλέξατε», την ώρα που αυτή αποδομεί το Ελληνικό Έθνος.

Από την άλλη, όμως, το κόμμα Καμμένου στηρίζεται στις ψήφους παραπλανημένων ανθρώπων, που επ’ ουδενί δεν θέλουν να γίνει πραγματικότητα το λαθρονομοσχέδιο. Τι σκέφτηκε, λοιπόν, ο προεδροπάνος; Θα κάνει ότι καταψηφίζει, όντας ασφαλής ότι το νομοσχέδιο θα περάσει με τις ψήφους του κλεφτοΠΑΣΟΚ και το μπομπολοκόμματος και έτσι όλοι ικανοποιημένοι: Και το λαθρονομοσχέδιο περνάει και οι ντομάτες παραμένουν στα καφάσια τους. Προς το παρόν...

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών