Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 23, 2015

Μίσος για κάθε τι Ελληνικό: Έκοψαν την γενοκτονία των Ποντίων από την εξεταστέα ύλη

Δημοσιεύτηκε η ύλη των μαθημάτων του Λυκείου, για την επόμενη σχολική περίοδο 2015 – 2016 και εντύπωση προκαλούν οι αλλαγές στην ύλη της Ιστορίας Θεωρητικής Κατεύθυνσης. Συγκεκριμένα αφαιρέθηκε και δεν θα διδαχθεί το κεφάλαιο «Ο Παρευξείνιος Ελληνισμός το 19ο και 20ο αιώνα», στο οποίο περιλαμβάνεται η Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.
Το σύνολο των σελίδων που αφαιρέθηκαν είναι μόλις 10, ενώ προστέθηκαν άλλες 31 από το κεφάλαιο με τον τίτλο «Από την Αγροτική Οικονομία στην Αστικοποίηση». Επειδή πρακτικά η ύλη αυξήθηκε, δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι η αφαίρεση ήταν επιβεβλημένη εξαιτίας μεγάλου όγκου και εύλογα προκύπτει το ερώτημα...
ποιος ακριβώς ήταν ο στόχος της συγκεκριμένης περικοπής.



Ανατρέχοντας στο ιδεολογικό υπόβαθρο του νεομαρξιστικού συνονθυλεύματος, που σήμερα δυστυχώς έχει την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί η Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού είναι ένα θέμα, που σε πρώτη φάση δεν θα διδαχθεί στους μαθητές, ενώ είναι βέβαιο ότι στόχος είναι να αφαιρεθεί εντελώς από τα σχολικά βιβλία. Ρίχνοντας μια ματιά σε συριζαίικες έντυπες και ηλεκτρονικές εκδόσεις, στα πιο πρόσφατα δημοσιευμένα κείμενα σχετικά με το θέμα, αποκαλύπτεται όχι απλά μια αρνητική στάση στο θέμα της Γενοκτονίας των Ποντίων, αλλά ένα ξεκάθαρο ανθελληνικό μένος, χωρίς μάλιστα την παραμικρή προσπάθεια να αποκρυβεί.



Το μόνο που μπορεί να γίνει δεκτό σχετικά με τα 353.000 θύματα της Γενοκτονίας, είναι η «δικαιολόγηση των θυμάτων μεταξύ των Ποντίων, ως αντίδραση στη γενοκτονία των τουρκικών πληθυσμών, που διέπραξε ο ελληνικός στρατός στην Μικρασία», άποψη που ελάχιστα διαφέρει από το «καλά τους κάνανε».

Για να είναι κάποιος όμως ακριβοδίκαιος, δεν θα πρέπει να απορεί τόσο με τις απόψεις των ούτως ή άλλως διεθνιστών ανθελλήνων, όσο με τους απογόνους εκείνων, που σφαγιάστηκαν και ξεκληρίστηκαν από την πατρώα γη και  όμως επιμένουν να κλείνουν τα μάτια και να ψηφίζουν «αριστερά». Όλοι αυτοί οι ποντιακής καταγωγής ψηφοφόροι του κυβερνητικού μορφώματος, θα πρέπει κάποτε να τιμήσουν τους αδικοχαμένους με κάτι περισσότερο από εκδηλώσεις και λόγους στις πλατείες και να γίνει αντιληπτό ότι αυτό που γίνεται σήμερα είναι η συνέχεια της φυσικής εξόντωσης των προγόνων τους με την επιχειρούμενη Γενοκτονία της Μνήμης.

Ως Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή μπορούμε να πληροφορήσουμε κάθε ανθέλληνα, που με σταλινικές μεθόδους παραχάραξης της ιστορίας, επιχειρεί το ξαναγράψιμό της, προκειμένου να την ταιριάξει στις διεθνιστικές του ονειρώξεις, ότι απλά ματαιοπονεί, γιατί οι Έλληνες Εθνικιστές θα είναι πάντα εδώ θεματοφύλακες της Συλλογικής Ιστορικής Μνήμης των Ελλήνων.

Καρανικόλας Χρήστος, Δάσκαλος

xathess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών