Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 23, 2015

Στελέχη του Σύριζα το ομολογούν: "Η μόνη κόκκινη γραμμή είναι να μη γίνουμε αριστερή παρένθεση"

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όλα για την κουτάλα της εξουσίας!

Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση. Καταρχάς, σε πρόσφατη συνδιάσκεψη της οργάνωσης Α΄ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που είχε «ανάψει» η συζήτηση, ανάμεσα στους «ακραίους» και τους «ήπιους» του κόμματος, κάποιο στέλεχος της Ενωτικής Κίνησης, της τάσης που έχει δημιουργήσει το δεξί χέρι του Τσίπρα, ο Νίκος Παππάς, «την είπε» σε εκείνους τους συριζαίους που του θύμιζαν τις «κόκκινες γραμμές», για τις οποίες μιλούσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην αρχή της διαπραγμάτευσης: «Η μόνη κόκκινη γραμμή είναι να μη γίνουμε αριστερή παρένθεση»! Αυτό γράφτηκε, αλλά δεν διαψεύστηκε. Κατόπιν, στα «Νέα» της Δευτέρας, κάτω από τον τίτλο «Φράξιες και ζυμώσεις εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ», γράφτηκαν – μεταξύ άλλων – τα εξής:...


«Γεννήθηκε και η νέα τάση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με την ονομασία Ενωτική Κίνηση. Πρόκειται για τα στελέχη της πρώην προεδρικής τάσης ΑΡΕΝ, που στο εσωκομματικό πεδίο τους αποκαλούσαν «Δεξιά» ΑΡΕΝ. Στόχος τους, σύμφωνα με τους ίδιους, η πλήρης στήριξη της κυβέρνησης, με μόνη κόκκινη γραμμή να μην υπάρξει “αριστερή παρένθεση”. Χθες στον… ιερό χώρο των κομματικών εκδηλώσεων του ΣΥΡΙΖΑ, το Σινέ Κεραμικός, πραγματοποιήθηκε η ιδρυτική συνδιάσκεψη. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν περίπου 300 στελέχη και μέλη του κόμματος. Από τους πρωτεργάτες της κίνησης, πήραν τον λόγο το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Γιάννης Μπουρνούς ο οποίος μίλησε για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Στέλιος Παππάς που αναφέρθηκε στα ιδεολογικά και πολιτικά χαρακτηριστικά της στρατηγικής που πρέπει να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Νίκος Σκορίνης, επίσης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής που τοποθετήθηκε για τη συμβολή και τον ρόλο του κόμματος».

Ούτε σ΄αυτή την περίπτωση δεν υπήρξε διάψευση, σε μια τάση, μάλιστα, που συμμετέχουν πολύ σημαντικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται, δηλαδή, και στις δύο περιπτώσεις για κυνική ομολογία, το ότι μοναδική πραγματική κόκκινη γραμμή είναι η διατήρηση της κλίκας τους στην εξουσία.
Ο Τσίπρας και οι γύρω απ΄αυτόν ήθελαν την εξουσία, την πήραν τάζοντας ένα σωρό ψέματα στον Ελληνικό Λαό, και μη νοιαζόμενοι για οτιδήποτε άλλο, το μοναδικό τους μέλημα είναι να την κρατήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο, αδιαφορώντας για την αθέτηση των προεκλογικών τους υποσχέσεων. Όλα τα υπόλοιπα είναι τροφή για αφελείς και ευκολόπιστους, καθώς οι συριζαίοι εξελίσσονται σε γνήσια λιγούρια της εξουσίας. Το χθεσινό «στήσιμο» στις Βρυξέλες το αποδεικνύει ξανά ξεκάθαρα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών