Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015

Ο Ιός της σιωνιστικής αριστεράς, ο εμπρησμός της συναγωγής των Χανίων και η αλήθεια

Γράφει ο Αντίοχος

Ένα ατελείωτο κατεβατό, με τίτλο «Τελική λύση α λα ελληνικά», έγραψε ο Ιός της… σιωνιστικής αριστεράς, για να αποδείξει ότι οι εβραίοι στην Ελλάδα… διώκονται από τους… αντισημίτες και την Ορθόδοξη Εκκλησία. Το άρθρο «πιάνεται» από τα ήξεις-αφήξεις για το εβραϊκό μνημείο στην ΚαβάλαΣε κάποιο σημείο του κατεβατού, αναφέρεται ως κορυφαία «αντισημιτική» ενέργεια στην Ελλάδα ο (διπλός) εμπρησμός της συναγωγής των Χανίων: «Σοβαρότερη η περίπτωση του εμπρησμού της Συναγωγής στα Χανιά, για την οποία υπήρξε καθυστερημένη αντίδραση, η οποία συνοδεύτηκε από συγκάλυψη, ενώ στην τοπική κοινωνία μεταδιδόταν η πληροφορία ότι οι δράστες ήταν Εβραίοι. Η ενοχοποίηση των θυμάτων ως δραστών δεν είναι βέβαια κάτι καινούργιο στο οπλοστάσιο των «δολοφόνων της μνήμης».

Για να θυμηθούμε, λοιπόν, τι ακριβώς έγινε σ’ αυτή την περίπτωση… Ο διπλός εμπρησμός της συναγωγής των Χανίων, στις 5 και στις 17 Ιανουαρίου 2010, ήταν πράγματι η πιο τρανταχτή επίθεση που έγινε τα τελευταία χρόνια κατά στόχου εβραϊκών συμφερόντων στην Ελλάδα. Όμως, στην περίπτωση αυτή δεν έχουμε να κάνουμε με κάποιους αγνώστους, καθότι οι δράστες ταυτοποιήθηκαν. Και ω του θαύματος,...
επρόκειτο για δύο Αμερικανούς στρατιωτικούς που υπηρετούσαν στη βάση του ΝΑΤΟ στη Σούδα, δύο Βρετανούς, επίσης στρατιωτικούς και υπηρετούντες στην ίδια βάση και έναν Έλληνα, ο οποίος είχε επαγγελματική σχέση με την τροφοδοσία της νατοϊκής βάσης! Όπως απεδείχθη από τις λήψεις καμερών επιτήρησης καταστημάτων που βρίσκονται στον ίδιο δρόμο με τη συναγωγή, δράστης του πρώτου εμπρησμού ήταν ο ένας από τους δύο Αμερικανούς με συνεργούς τούς υπόλοιπους τέσσερις, ενώ δράστης του δεύτερου εμπρησμού ήταν ο μεγαλύτερος σε ηλικία από τους δύο Βρετανούς (33 ετών, ενώ ο δεύτερος είναι 23) με τους υπόλοιπους να φυλάνε τσίλιες!

Μόλις έγινε η συνταρακτική αποκάλυψη, οι δράστες φυγαδεύτηκαν αμέσως εκτός Ελλάδας και κανένας δεν ξανάκουσε γι’ αυτούς. Το θέμα υποβαθμίστηκε, δεν μάθαμε ποτέ τα στοιχεία ταυτότητας των δραστών, δεν μάθαμε ποτέ αν ασκήθηκε δίωξη από κάποιον εισαγγελέα της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης» κατά οποιουδήποτε για τον διπλό εμπρησμό και βέβαια, δεν έγινε καμία δίκη –έστω και ερήμην των δραστών- και αμφιβάλλουμε ακόμα κι αν υπάρχει τίποτα καταγεγραμμένο στο αστυνομικό δελτίο.

Αυτά τα ολίγα, για να μην μας δουλεύουν οι Ιοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών