Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015

Η μεγαλειώδης Νίκη των Εθνικιστών: Όταν ο Σύριζα παρατάσσει τα ΜΑΤ κατά της Χρυσής Αυγής


Προ ημερών, η Πρόεδρος της Βουλής έγινε αντικείμενο σφοδρών συζητήσεων για το γεγονός ότι απαίτησε από αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. υπεύθυνο μέτρων έξω από τη Βουλή, να επιτρέψει στους διαδηλωτές να προσεγγίσουν το κτίριο της Βουλής. Τόνισε μάλιστα με έμφαση μπροστά στις κάμερες πως «η Βουλή είναι ανοιχτή στον λαό». Ποιον «λαό» όμως;

Ως γνωστόν, την Παρασκευή 29 Μαΐου, θλιβερή επέτειος της Αλώσεως της Πόλης, η Χρυσή Αυγή διοργάνωσε συγκέντρωση στην Πλατεία Μητροπόλεως και κάτω από το άγαλμα του τελευταίου Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, προς Τιμήν των υπερασπιστών της Βασιλεύουσας. Με το πέρας της συγκέντρωσης, ακολούθησε πορεία από την Πλατεία Μητροπόλεως προς το Σύνταγμα, με προορισμό το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου.

Εμείς οι «φασίστες» όμως, λογαριάζαμε δίχως τους «δημοκράτες» της Αριστεράς: οι τελευταίοι -ως εξουσία του μνημονιακού προτεκτοράτου- παρέταξαν μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου...
διμοιρίες των ΜΑΤ, προκειμένου να μην επιτρέψουν στους χιλιάδες Χρυσαυγίτες να προσεγγίσουν τον χώρο. Είναι βλέπετε για την «πατριωτική» Αριστερά, εξόχως «φασιστικό» και «ρατσιστικό» να ψάλλουν Έλληνες τον Εθνικό Ύμνο και οι Γαλανόλευκες να κυματίζουν σ' ένα Μνημείο αφιερωμένο στους Πεσόντες ανά τους αιώνες Προγόνους μας για την Ελευθερία της Πατρίδος.


Εάν ήμασταν αριστεροί και θέλαμε να πυρπολήσουμε τα φυλάκια των Ευζώνων ή να βάψουμε με σπρέι το Μνημείο, θα μας είχε επιτραπεί να το πράξουμε με την αιτιολογία πως πρόκειται για «δημοκρατικό μας δικαίωμα».

Εάν ήμασταν λαθρομετανάστες που με το έτσι θέλω απαιτούν πολιτικό άσυλο και άνευ όρων νομιμοποίηση, κατασκηνώνοντας και δημιουργώντας καταυλισμός απέναντι από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, πάλι θα μας επιτρεπόταν διότι είμαστε μια βαθιά «δημοκρατική» χώρα.
Επειδή όμως είμαστε Έλληνες Εθνικιστές, αρκεί για να αντιμετωπιζόμαστε από το αντεθνικό Καθεστώς ως το απόλυτο κακό για τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων υποτακτικών τους. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η αντιμετώπιση που το ίδιο το Κράτος (είτε αριστερό είτε δεξιό) επιφυλάσσει στους Εθνικιστές καταδεικνύει με τον πλέον περίτρανο τρόπο πως η Ισονομία είναι λέξη άγνωστη για τους ευαίσθητους «δημοκράτες» της ασυδοσίας και της διαφθοράς και καταχρηστικώς την επικαλούνται.

Το μείζον όμως, είναι το εξής: Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό πραγματικά Λαϊκό Κίνημα στην Πατρίδα, Κίνημα το οποίο μάχεται για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Η αυθεντικότητά δε, του Λαϊκού του χαρακτήρα πιστοποιείται από το γεγονός πως η αριστερή κυβέρνηση στέλνει τα ΜΑΤ απέναντί του!

Καληνύχτα Αριστερά - Καλημέρα Πατρίδα!

Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών