Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 14, 2015

Εγκαταλείπουν τον Σαμαρά ακόμη και οι "πιστοί" του φίλοι.... Ο Φαήλος Κρανιδιώτης στο στρατόπεδο της Μπακογιάννη

Γράφει ο Αινείας

Μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση διάβασα στο paraskhnio.gr.

Η είδηση ανέφερε ότι εθεάθη ο Φαήλος Κρανιδιώτης, μαζί με τον τωρινό Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος, Κώστα Μπακογιάννη, υιό της Ντόρας Μπακογιάννη - Μητσοτάκη, και σύντροφο της Σίας Κοσιώνη, κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, να συνομιλούν σε πολύ φιλικό κλίμα και για πολύ ώρα στη "Βιβλιοθήκη", καφετέρια της πολιτικής ελίτ, στο Κολωνάκι.

Στον Κώστα Μπακογιάννη το σύστημα βλέπει τον διάδοχο της οικογένειας Μητσοτάκη που θα φορέσει το... στέμμα της πολιτικής δυναστείας της Νέας Δημοκρατίας, για αυτό και όποιος συνδιαλέγεται μαζί του, δημοσίως και μη, είναι βέβαιο ότι επιχειρεί να....
προσεγγίσει ή ήδη είναι με το μέρος του.... Μητσοτακέϊκου, άρα και μελλοντικός αντίπαλος και αμφισβητίας της σημερινής ηγεσίας της ΝΔ.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης λοιπόν, που αποτελούσε τον πλέον πιστό και εξ' απορρήτων σύμβουλο του Αντώνη Σαμαρά, φαίνεται ότι μεταναστεύει προς το στρατόπεδο του Μητσοτακέϊκου, (που καλούσε μέχρι και πρόσφατα να αποχωρήσει οικειοθελώς από το "λαϊκό" κόμμα της δεξιάς) εγκαταλείποντας και αυτός τον ψυχασθενή εμμονικό τύραννο που μένει μόνος του με συντροφιά τα.... φάρμακά του!

Προς επιβεβαίωση των παραπάνω, οι διαδικτυακοί παπαγάλοι του Σαμαρά (που μένουν ακόμη μαζί του γιατί πολύ απλά είναι... έμμισθοι υπάλληλοι) καλούν σε....απολογία τον Κρανιδιώτη, ζητώντας του εξηγήσεις για τη συνάντηση με το 'θείο βρέφος' του Μητσοτακέικου, με τον Κρανιδιώτη μέσω Facebook να απαντά ότι "όλοι έχουν κοινό στόχο".

Κοινώς να παραδέχεται ότι άλλαξε στρατόπεδο για το καλό της παράταξης, αφού ο Σαμαράς είναι... τελειωμένος!

Επειδή σέβομαι απόλυτα τις παθήσεις του Σαμαρά, μετά το σημερινό... ράπισμα του προτείνω να δει το παρακάτω link με τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία της Κηφισιάς...

http://www.ifarmakeia.gr/%CE%B5%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%8D%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%B1/

1 σχόλιο:

  1. απο την σκυλα στην χαρυβδη ουστ ξεφτιλες σας σιχαθηκαν ολοι οι νεοδημοκρατες αν ειχα μερικα δις θα σας ειχα καθαρισει ολους τους ανθελληνες καθαρματα ολων των κομματων πλην της χ. α. δεν μπορω να την κατηγορησω επειδη δεν κυβερνησε ,για αυτο αλλωστε και την ψηφηζω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών