Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 14, 2015

Τα έχουν χάσει οι κομμμουνιστές με τη στήριξη των εργατών στη Χρυσή Αυγή...

Γράφει ο Αντίοχος
 
Χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του το τραμπουκαριό του ΠΑΜΕ/ΚΚΕ, με την ίδρυση εθνικιστικού σωματείου εργαζομένων στο Πέραμα, γιατί του χαλάει τη σούπα. Έτσι, διάφορες οργανώσεις σφραγίδες του, αποτελούμενες από επαγγελματίες κομμουνιστές που το παίζουν εργατοπατέρες, καλούν σε αντισυγκέντρωση και σε «απομόνωση των φασιστών της Χρυσής Αυγής», χαρακτηρίζοντας… «δουλεμπορικό γραφείο» το νέο σωματείο εργαζομένων!!! Ιδού η κατάπτυστη ανακοίνωσή τους, κατευθείαν βγαλμένη από τους υπονόμους του Περισσού:

«Πρόκειται για παραμάγαζο της Ναζιστικής Εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, που μόνο στόχο έχει την ...
εξασφάλιση φθηνών εργατών σε μεγαλοεργολάβους και εφοπλιστές. Εργάτες που θα αμείβονται με εξευτελιστικά μεροκάματα, ενώ θα δουλεύουν όσο θέλει ο εργοδότης, θα πληρώνονται όποτε θέλει ο εργοδότης, θα ασφαλίζονται όσο θέλει ο εργοδότης, θα δουλεύουν σε συνθήκες, όπως αυτές που είδαμε πρόσφατα στα ΕΛΠΕ για να σκοτώνονται για τα κέρδη των εργοδοτών κι αν τολμήσουν και σηκώσουν ανάστημα να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους θα έχουν να κάνουν με τους μπράβους, τα μαντρόσκυλα του εργοδότη, τους χρυσαυγίτες. Είναι αυτά τα μαντρόσκυλα των μεγαλοεργολάβων, που πρωτοστατούν στο δουλεμπορικό, που τους βρίσκαμε πάντα απέναντί μας, όλοι μας, κάθε φορά που παλεύαμε για να φτιάξουμε τις συνθήκες εργασίας μας, να καλυτερέψουμε το βιοτικό μας επίπεδο, να απαιτήσουμε μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς. Είναι οι ίδιοι που επιτίθενται καθημερινά σε Έλληνες και μετανάστες εργάτες, άλλους λαϊκούς αγωνιστές…».
Κάποιες συντομότατες παρατηρήσεις:
1ον) Τα μεροκάματα των Ελλήνων εργατών τα ρίχνει η ευνοούμενη από τους κουκουέδες μαύρη εργασία των δύστυχων λαθρομεταναστών, όπως άλλωστε έγραψε και ο Μαρξ, σε άρθρο του υπό τον τίτλο «Μια προειδοποίηση»: «Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών είναι η διατήρηση της δουλείας και η ακύρωση όλων των διεκδικήσεων των ντόπιων εργατών για μισθούς και συνθήκες εργασίας. Ο μετανάστης ανταγωνίζεται τον ντόπιο εργάτη και σιγά σιγά αναγάγει το μεροκάματο στο δικό του επίπεδο. Είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο του κεφαλαίου».
2ον) Δουλέμποροι είναι όσοι φέρνουν στην Ελλάδα φτηνό εργατικό δυναμικό κι όσοι υποστηρίζουν τη λαθρομετανάστευση.
3ον) Οι αρχιτραμπούκοι του ΠΑΜΕ, να αφήσουν ήσυχους τους εργάτες και να καταστρώνουν από τώρα τα σχέδιά τους για την υπεράσπιση της βουλής και του σάπιου συστήματος που τους ταΐζει, από την οργή του λαού, ενόψει του ερχομού του νέου Μνημονίου. Όπως έκαναν άλλωστε και κατά την ψήφιση του Μνημονίου 1, καταστέλλοντας αγρίως την κοχλάζουσα λαϊκή οργή και αναγκάζοντας ακόμα και τον Άδωνι Γεωργιάδη να δηλώσει ανακουφισμένος μετά την ψήφισή του: «Ευτυχώς που υπήρχε και το ΠΑΜΕ εκεί έξω»!
4ον) Επαγγελματίες κομμουνιστές, κάτω τα κουλάδια σας από τους εργάτες!
5ον) Αυτά και σκασμός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών