Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 19, 2015

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΔΑΓΚΩΣΕ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ… ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΙ ΜΙΑ Μ@@@@@@

Ωραία πράγματα συμβαίνουν στην Ελλάδα των «συμπαραστατών» και των «αλληλέγγυων», της «πρώτης φοράς αριστερά» (με ολίγη από ψεκασμένη ελαφροδεξιά…).

Έτσι, στο Ηράκλειο της Κρήτης, ένας 22χρονος Πακιστανός τσακώθηκε με κάποιον Βούλγαρο γείτονά του, στη διένεξη παρενέβη μια 42χρονη Ελληνίδα φίλη του Βουλγάρου, ο Πακιστανός… αφηνίασε, κι αφού της πέταξε ένα ποτήρι, τη… δάγκωσε και την μαχαίρωσε στο δεξί χέρι με ένα κουζινομάχαιρο, κατέβασε τα παντελόνια του και… αυνανίστηκε μπροστά της!
Η συνέχεια δόθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, το οποίο καταδίκασε τον Πακιστανό -που κατηγορούνταν για επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία, εξύβριση και ....
προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας- σε φυλάκιση 11 μηνών, εξαγοράσιμη προς πέντε ευρώ την ημέρα, που σημαίνει ότι θα πρέπει να καταβάλλει 1.675 ευρώ για να αφεθεί ελεύθερος!
Παρακαλούνται οι (ουκ ολίγοι…) «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» του Ηρακλείου, να κάνουν στο τάκα-τάκα έναν έρανο, για να απελευθερωθεί ο… σεξουαλικά καταπιεσμένος από τις Ελληνίδες… ρατσίστριες, που αρνούνταν να πάνε μαζί του και να τον… ανακουφίσουν, «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης». Κι αφού αποφυλακιστεί, να τον… γνωρίσουν στις κόρες, τις γυναίκες, τις μανάδες και τις αδελφές τους, για τα… περαιτέρω.

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών