Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 19, 2015

Ο Λοβέρδος απειλεί με.... Γουδί αλλά δεν είναι Εθνικιστής για να μπει φυλακή!


Με αφορμή τα τελευταία επεισόδια της κωμωδίας "Διαπραγμάτευση - Κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ - 3ο Μνημόνιο", και του ενδεχόμενου κατάρρευσης του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, ο βουλευτής του τελευταίου Κοινοβουλευτικού κόμμματος(ΠΑΣΟΚ), Λοβέρδος απευθυνόμενος στους κυβερνώντες ΣΑΝΕΛ ανέφερε τα εξής... απειλητικά:

«Δεν έχετε τη νομιμοποίηση να πάτε τη χώρα στα βράχια. Κι αυτό που λένε διάφοροι υπουργοί βουλευτές ότι δεν είναι κάτι σοβαρό η ρήξη και ένας μείζων υπουργός είπε χθες είπε πως οι πρώτοι μήνες θα είναι δύσκολοι και ότι πιο κακό θα πάθουν οι άλλοι στην Ευρώπη, δεν θα σας αφήσει ο λαός να κάνετε κάτι τέτοιο... Αλλιώς υπάρχει και Γουδί»

Τι εννοούσε λοιπόν ο Λοβέρδος;! Αυτό που καταλαβαίνει ο καθείς.
Ότι σε περίπτωση που φέρετε τη χώρα σε αδιέξοδο, θα σας.... εκτελέσουμε όπως...
τους 6 στο Γουδί το 1922 που θεωρήθηκαν υπαίτιοι για τη Μικρασιατική καταστροφή.

Αν αυτό σας φαίνεται σαν προτροπή σε βία, και βίαιη ανατροπή του πολιτεύματος, κάνετε λάθος καθώς δεν ειπώθηκε από κάποιον Χρυσαυγίτη - φασίστα, ώστε να θεωρηθεί επιλήψιμο και να φυλακιστεί, λοιδορηθεί και να καταστραφεί η κοινωνική του γαλήνη.

Ειπώθηκε από το στόμα ενός μέλος του "συνταγματικού τόξου" και έτσι.... αποκτά άλλοθι να πει και να κάνει ότι θέλει, καθώς ανήκοντας στην ίδια συνομοταξία ότι λέγεται μεταξύ τους είναι "στιγμιαία λάθη"!

Βέβαια μέσα στο μήνυμα του Λοβέρδου υποβόσκει και μια αλήθεια.
Ο Ελληνικός λαός μοιάζει έτοιμος να κάνει την... επανάστασή του έναντι του καθεστώτος και σίγουρα δε θα επιλέξει για ηγέτες του, από την κάστα των.. διεφθαρμένων του "συνταγματικού τόξου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών