Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 11, 2015

Οι λαθρομετανάστες αποφασίζουν, το «δημοκρατικό» τόξο νομοθετεί - Η Χρυσή Αυγή μοναδική φωνή του Ελληνικού Λαού!


Οι λαθρομετανάστες αποφασίζουν, το «δημοκρατικό» τόξο νομοθετεί - Η Χρυσή Αυγή μοναδική φωνή του Ελληνικού Λαού!

Η ψοφοδεής και πατριδοκάπηλη Νέα Δημοκρατία μαζί με το κλεφτοΠΑΣΟΚ άνοιξαν την Κερκόπορτα και η συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ έρχεται να ολοκληρώσει το αντεθνικό, καταστροφικό έργο της ολοσχερούς διάλυσης της ελληνικής κοινωνίας και πλήρους αποδόμησης του Έθνους μας.
Με αφορμή το σχέδιο νόμου για την απόδοση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες, διεξάγεται συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, στην οποία συμμετέχουν διάφοροι οργανισμοί και φορείς, οι οποίοι έχουν κοινό παρονομαστή: την επιβολή της απόδοσης ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες!
Χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης επιτροπής είναι ότι....
οι συμμετέχοντες (εκτός της Χρυσής Αυγής) δεν διαφωνούν βεβαίως για το αντισυνταγματικό της απόδοσης ιθαγένειας σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών αλλά για τα κριτήρια της απόδοσης ιθαγένειας τα οποία θεωρούν αυστηρά, άδικα και ρατσιστικά!
Για ένα σχέδιο νόμου το οποίο επιδιώκει επί της ουσίας την αλλοίωση μέχρι εξαλείψεως της εθνικής ταυτότητας των Ελλήνων, η Βουλή κάλεσε μεταξύ άλλων τους κάτωθι «φορείς»:
Τον Συνήγορο του Πολίτη, μαζί με τους βοηθούς του κύκλου δικαιωμάτων ανθρώπου και παιδιού, την ελληνική ένωση για τα δικαιώματα του ανθρώπου, προϊστάμενο της Διεύθυνσης αλλοδαπών και μετανάστευσης Αθηνών, τον πρόεδρο του συμβουλίου ένταξης μεταναστών δήμου Αθηναίων, εκπρόσωπο της ομάδας «Πίσω θρανία», την ΠΑΣΕΓΕΣ, την ομοσπονδία κλωστοϋφαντουργών, εκπροσώπους της «δημοκρατικής συσπείρωσης», την ομοσπονδία αλβανικών συλλόγων, την οργάνωση νέων «generation 2.0», την κοινότητα Αφγανών μεταναστών και προσφύγων, το πολιτιστικό κέντρο αφρικανικής τέχνης και πολιτισμών, την ΜΚΟ «Αρωγή», καθώς και την Ένωση αφρικανών γυναικών!
Όλοι οι ανωτέρω σε αγαστή συνεργασία με τους διεθνιστές πολιτικάντηδες της μαρξιστικής αριστεράς και της φιλελεύθερης δεξιάς, θα αποφασίσουν τάχα για το «καλό της Πατρίδος και του Λαού μας». Ερωτώνται και ομιλούν συνεπώς άπαντες, εκτός του καθ' ύλην αρμόδιου του Ελληνικού Λαού.
Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι πάγια και σαφώς διατυπωμένη: να αποφασίσει ο Ελληνικός Λαός για τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν στη Πατρίδα μας υπό την ενθάρρυνση μιας απόλυτα διεφθαρμένης και αντεθνικής εξουσίας που επιβάλλει κατά τρόπο τυραννικό τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης.
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών