Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 26, 2015

Η ΕΝΟΧΗ ΤΗΣ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

“Α ρε αθάνατη αριστερή Ελλαδάρα!”, γράφει με έκδηλο παράπονο η διαδικτυακή βαβουζέλα του φον Αντωνάκη Σαμαρά, αναφερόμενη στην «ιερή αγελάδα» του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος, την… αγία αριστερά, που ότι κι αν κάνει είναι… καλώς καμωμένο. Πάρτε μια γεύση από το… παραπονιάρικο (γιατί οι Έλληνες δεν αποθεώνουν τον… Σαμαρά, τώρα που… δικαιώθηκε με το νέο αριστερό Μνημόνιο) άρθρο:

«Είναι μερικά παραδείγματα από το πώς στην ελληνική κοινωνία κυριαρχεί αυτό που λέγεται «αριστερή ανωτερότητα». Είναι το κόμπλεξ που νοιώθουν πολλοί Έλληνες μπροστά σε κάθε τι αριστερό, είτε είναι καλό είτε κακό. Διότι μπορεί να υπήρξαν πολλοί αντιστασιακοί, πολλοί σαν την Βαλαβάνη που έφαγε ξύλο, αλλά υπήρξαν και πολλοί βολεμένοι αριστερούληδες. Όμως, όλοι μαζί τσουβαλιάστηκαν ως «η γενιά του Πολυτεχνείου» κι ας μην αποτελούνταν αυτή μόνο από αριστερούς. Αυτή η γενιά λοιπόν είναι κάτι σαν το ιερό τοτέμ της Μεταπολίτευσης. Ό,τι κάνει...
είναι καθηγιασμένο, έχει μια υψηλή αισθητική, είναι υπεράνω και δεν αγγίζεται από σκάνδαλα ή παρασκήνια. Ακόμη κι αν έχεις ένα, δύο εκατομμύρια στο εξωτερικό άμα είσαι αριστερός… καθάρισες. Μια απίστευτη ανοχή που από την άλλη γίνεται οργή. Άμα είσαι κεντρώος ή δεξιός, έχεις δουλέψει μια ζωή και έχεις βγάλει κάποια λεφτά είσαι αυτόματα λαμόγιο, βολεμένος, εκπρόσωπος του κεφαλαίου.

Αν δηλώνεις αριστερός είσαι αίφνης ένας άνθρωπος με φωτοστέφανο. Και αυτό δεν είναι σημερινό φαινόμενο. Ακόμη και με τη δεξιά στην κυβέρνηση ό,τι ήταν αριστερό δεν μπορούσες εύκολα να το αγγίξεις.

Αυτή η υπεροχή της Αριστεράς λοιπόν έγινε κυβέρνηση και αυτή η κυβέρνηση ό,τι κακό κι αν κάνει της τα συγχωρεί ο ελληνικός λαός. Θες γιατί το κόμπλεξ παραμένει, θες γιατί είναι απογοητευμένοι από το πολιτικό σύστημα, θες γιατί η πρώτη φορά αριστερά πρέπει να δοκιμαστεί, έρχεται το αποτέλεσμα των δημοσκοπήσεων.

Φανταστείτε μόνο να υπέγραφε ο Σαμαράς ένα τέτοιο μνημόνιο. Φανταστείτε να ικέτευε αυτός το ΔΝΤ να επιστρέψει. Αλλά σκεφτείτε και όλους εκείνους τους τεχνοκράτες που δούλεψαν σκληρά για μια δίκαιη λύση με τους δανειστές και χαρακτηρίστηκαν προδότες και γερμανοτσολιάδες να ήταν… αριστεροί. Το πιο πιθανό είναι να είχαν κάνει τεράστια καριέρα.

Συμπερασματικά: Αν είσαι αριστερός από κούνια ή αν γίνεις στην πορεία θα έχεις σίγουρη καριέρα στην πολιτική και όχι μόνο. Ο Μαρξ, ο Λένιν και ο Πατερούλης Στάλιν ανοίγουν τις πόρτες του παράδεισου της Ελλάδας. Αν μάλιστα βάλεις και λίγο από Τσάβες στο μείγμα; Μέχρι και πρωθυπουργός γίνεσαι».

Ωραία όλα αυτά, αλλά οι ψοφοδεξιοί –και κυρίως οι εξ’ αυτών σαμαρόφρονες- είναι οι πλέον ακατάλληλοι να διαμαρτύρονται για την κυριαρχία της… φωτοστέφανης αριστεράς! Κι όχι μόνο γιατί είναι απολύτως συνυπεύθυνοι γι’ αυτό το φαινόμενο, από το 1974 μέχρι σήμερα, αλλά και γιατί ήταν αυτοί που «καθάρισαν» για πάρτη της… αγίας αριστεράς, όταν η κυριαρχία της απειλήθηκε σοβαρά, για πρώτη φορά μετά την μεταπολίτευση. Και βέβαια, αναφέρομαι στην πρωτοφανή στα ευρωπαϊκά χρονικά σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, που οδήγησε σε διώξεις και σε φυλακίσεις, όταν η Χρυσή Αυγή είχε πάρει… παραμάζωμα την αριστερά, σε όλα τα επίπεδα!

«Κύριοι» της ψοφοδεξιάς και της σαμαροφροσύνης, είστε ΕΝΟΧΟΙ χωρίς ελαφρυντικά και το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μη μιλάτε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου!

(ΥΓ): Εσείς, εσείς, εσείς είσαστε οι πρώτοι που κάνατε μνημόσυνο στον Άρη Βελουχιώτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών