Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 26, 2015

OH, YES! ΒΑΣΤΑΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ Τ’ ΑΛΟΓΑ, Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ Μ’ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Την έφαγε τη… φόλα του ο Μακοβορίδης, που ήθελε εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της νουδούλας, στις 30 Αυγούστου. Όχι βέβαια γιατί ήλπιζε ότι θα εκλεγόταν (βλέπετε, τα κουκιά είναι μετρημένα…) αλλά γιατί πίστευε ότι θα έβγαινε δεύτερος, άρα ο επόμενος στη σειρά για την αρχηγία.

Αφού, λοιπόν, δεν έπιασε το Plan A, πάει τώρα στο Plan B. Έτσι, συνεπικουρούμενος από τον γραφικό φωνακλά «Μπουμπούκο» (που είναι ο… υπασπιστής του…) εμφανίστηκε στην συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της νουδούλας ως επικεφαλής της… δεξιάς πλατφόρμας της νουδούλας (κάτι σαν τους Λαφαζανίστας από την… ανάποδη). Ιδού το σχετικό «ρεπορτάζ» («διαρροή» του έτσι…) που έπαιξε σε «φιλικές» σελίδες:

«Διαφωνία με την ιδεολογική γραμμή και τη στρατηγική Μεϊμαράκη εξέφρασε ο Μάκης Βορίδης. Αποκαλώντας τα εναπομείντα στην αίθουσα μέλη...
της ΠΕ “συμμαχητές και συμμαχήτριες”, ανέφερε ότι η ΝΔ εκφράζει μία παράταξη και αυτή έχει ιδέες που ανατρέχουν σε βάθος χρόνου και αναλαμβάνουν μία ιδεολογική σύγκρουση, η οποία δεν ξεκίνησε το 74 αλλά στις αρχές του 20ου αιώνα. Συνέχισε λέγοντας ότι αυτή η παράταξη πήρε έκφραση με το Λαϊκό Κόμμα, το Συναγερμό, την ΕΡΕ, τη Ν.Δ, αλλά είναι πάντα “αυτή η παράταξη που λέγεται δεξιά στην Ελλάδα, αυτό εκπροσωπούμε, αυτό είμαστε και αυτό δε φτιάχτηκε ούτε αλλάζει”. Είπε επίσης ότι στον αντίποδα υπάρχουν αντίπαλοι που εκφράστηκαν με διάφορες μεταμορφώσεις που πήρε το μαρξιστικό κίνημα: Πρώτα το ΣΕΚΕ, μετά το ΚΚΕ ο Δημοκρατικός Στρατός που ήταν κομμουνιστικός όπως ανέφερε, η ΕΔΑ, αλλά ο ιδεολογικός αγώνας ήταν πάντα ο ίδιος. “Δεν τίθεται ζήτημα ιδεολογικού επαναπροσδιορισμού κάθε τρεις και πέντε, γιατί αυτή η σύγκρουση είναι παλιά, είναι αιώνια και θα συνεχίζεται μέχρι να ηττηθούν και ολοκληρωτικά οι δυνάμεις της αριστεράς και εξαφανιστούν από τον πολιτικό χάρτη”, κατέληξε ο κ. Βορίδης, παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από το μεταρρυθμιστικό κέντρο του κ. Μεϊμαράκη. Αποστάσεις όμως πήρε και από τη στρατηγική απέναντι στην κυβέρνηση. “Βρισκόμαστε μπροστά σε μία πολιτική παραδοξότητα, η κυβέρνηση της πρώτης φοράς αριστεράς δεν έχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία είναι κυβέρνηση μειοψηφίας” σημείωσε. Τόνισε βέβαια ότι δεν υπήρχε δυνατότητα για την ΚΟ της ΝΔ να καταψηφίσει τη δέσμη μέτρων καθώς ήταν προϋπόθεση προκειμένου να παραμείνει η χώρα στο ευρώ. “Όμως το κοινοβουλευτικό παράδοξο δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να συνεχίσει να κυβερνά με τις ψήφους της ΝΔ” είπε μάλλον απειλητικά…».

Βρε τον Μάκη, που θυμήθηκε το… παρελθόν του! Τυχαίο; Δε νομίζω! Απλώς, το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα έχει εγκλωβιστεί στην υποστήριξη της μνημονιακής κωλοτούμπας του Τσίπρα και των αριστερά του άλλοθι (Λαφαζανίστας), για να κρατάνε τα… μπόσικα. Κι έχει εμπλέξει μοιραία σ’ αυτή την υποστήριξη και τη νουδούλα.  Έτσι, μοιραία έχει αφήσει λάσκα την άλλη πλευρά του λόφου και τη σοβαρή πιθανότητα να κάνει… πάρτι η Χρυσή Αυγή. Εμφανίζει, λοιπόν, τον μεγαλοαστό Μάκη ως υπερασπιστή της… σκληρής (ήταν σκληρή και την έλεγαν… Βιτάμ) δεξιάς γραμμής της νουδούλας, μπας και σταθεί ανάχωμα στην επέλαση της Χρυσής Αυγής στους αγνούς πατριώτες που –για διάφορους λόγους- ψήφισαν νουδούλα, αλλά έχουν αγανακτήσει με την άτυπη εν Μνημονίω «μεγάλη συγκυβέρνησή» της με τους αριστεριστές του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά, σύντομα θα διαπιστώσει  το πέρα για πέρα σάπιο σύστημα, ότι ο Μακοβορίδης είναι ο πλέον ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για την αποστολή που του ανέθεσε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών