Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 02, 2015

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ… Και στα φανερά και στα κρυφά - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ… Και στα φανερά και στα κρυφά - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Η πρόταση της κυβερνήσεως στην σύγκλιση της ολομελείας της Βουλής, του περασμένου Σαββάτου, ήταν να γίνει δημοψήφισμα, προκειμένου ο λαός να αποφανθεί με την ψήφο του εάν αποδέχεται ή όχι την πρόταση της τρόικα. Μία πρόταση, η οποία είναι κυριολεκτικά εξοντωτική για τον Ελληνικό λαό και μετατρέπει την Πατρίδα μας σε αποικία χρέους για τις επόμενες δεκαετίες. 
Παίρνοντας τον λόγο και απευθυνόμενος στο σώμα επισήμανα ότι ήδη σχηματίζονται ουρές στα ΑΤΜ των τραπεζών και των καταστημάτων τροφίμων και ότι από την Δευτέρα έχουν σπάσει τα τηλέφωνα όλης της χώρας με προειδοποιήσεις από γνωστούς να αποσύρουν τις καταθέσεις τους γιατί πρόκειται να κλείσουν οι τράπεζες. Καταλήγοντας μάλιστα, τους ρώτησα ευθέως εάν πραγματικά κυβερνούν αυτόν τον τόπο; Αυτό το είπα δημόσια και υπάρχει καταχωρημένο και στα πρακτικά της Βουλής. Όμως ουδείς ανησύχησε από την πλευρά της κυβερνήσεως από την...
δήλωσή μου μία δήλωση πέρα για πέρα ανταποκρινόμενη στην αλήθεια.
Υπάρχουν δύο περιπτώσεις: Η μία περίπτωση, την οποία προσωπικώς δεν πιστεύω, είναι ότι η κυβέρνηση δεν γνώριζε το τι θα επακολουθούσε. Η άλλη ότι γνώριζε πολύ καλά και αυτό ακριβώς ήθελε και επεδίωκε!
Οι επιλογές μας ήταν τρεις: Το παρών, το οποίο δεν αρμόζει σε Εθνικιστές, οι οποίοι πρέπει να παίρνουν θέση πάντοτε. Το όχι (στο δημοψήφισμα, το οποίο θα σήμαινε ότι αποδεχόμαστε την πρόταση των τοκογλύφων. Τρίτη επιλογή το ναι. Ναι σε ένα δημοψήφισμα του Ελληνικού λαού και όχι βέβαια ναι στον ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική του.
Το τι ακολούθησε είναι γνωστό. Οι τράπεζες έκλεισαν και ο πανικός απλώθηκε παντού. Όπως ακριβώς είχα πει στη Βουλή! Μέσα σε τέτοιες συνθήκες είναι δεδομένο ότι όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν θα εκφράζει την ελεύθερη βούληση του Ελληνικού Λαού.
Ενός Λαού, ο οποίος στην συντριπτική του πλειοψηφία ήταν ενάντια στα μνημόνια και ίσως τώρα αναγκαστεί κάτω από την πίεση και τον φόβο να πει ναι στην υποδούλωσή του στο διεθνές κεφάλαιο. Να πει ναι στο ξεπούλημα της Πατρίδας και αυτό θα είναι έργο προπαντός του ΣΥΡΙΖΑ.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών