Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 02, 2015

Τρέμει «το Ποντίκι» την αναπόφευκτη τεράστια άνοδο της Χρυσής Αυγής


Τρέμει «το Ποντίκι» την αναπόφευκτη τεράστια άνοδο της Χρυσής Αυγής

Βλέποντας από την δική του οπτική γωνία το αναπόφευκτο γεγονός της ραγδαίας πολιτικής ανόδου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η εβδομαδιαία εφημερίδα «Το Ποντίκι» εκφράζει με έντονο τρόπο την ανησυχία του για την άμεση αυτή εξέλιξη στο πολιτικό σκηνικό της Χώρας. Υπό τον τίτλο, λοιπόν, «Αναταραχή θέλει η Χρυσή Αυγή» γράφονται σε κάποιο σημείο, αφού προηγουμένως γίνεται αναφορά για «τρομολαγνικό σενάριο περί εθνικού διχασμού», τα εξής:
«Αντίθετα, από αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση αυτοί που επωφελούνται δεν είναι άλλοι από τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Γι’ αυτό δεν θα πρέπει να προκαλεί εντύπωση η παθητική στάση και πλήρης απουσία των χρυσαυγιτών από το προσκήνιο, την ώρα που.....
η χώρα βρίσκεται μισό βήμα από το χείλος του “γκρεμού”. Πριν από λίγο καιρό το “Ποντίκι” είχε προειδοποιήσει για τον “κρυφό πόθο” της Χ.Α., που δεν ήταν άλλος από την αποτυχία μιας ενδεχόμενης αριστερής κυβέρνησης. Αφού τότε, όπως πιστεύουν οι χρυσαυγίτες, θα άνοιγε διάπλατα ο δρόμος της εξουσίας για τη Χρυσή Αυγή. Είναι αποκαλυπτικό της επιδίωξης αυτής ένα άρθρο το οποίο δημοσίευσε ο Ν. Μιχαλολιάκος στις 5 Ιουνίου 2015 στην ιστοσελίδα της Χ.Α.».
Και αφού παραθέτουν το μεγαλύτερο μέρος του άρθρου του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ καταλήγουν ως εξής: «Τα γεγονότα, 20 ημέρες μετά, υπάρχει κίνδυνος να τον επιβεβαιώσουν, εφόσον δεν διατηρηθεί η ψυχραιμία και εξακολουθήσει να καλλιεργείται η διχόνοια μεταξύ των πολιτών από τους ουκ ολίγους καλοθελητές, φανατικούς και μη…».
Είναι ολοφάνερη η έντονη ανησυχία που διέπει «Το Ποντίκι», ως μια έντυπη συνιστώσα του «συνταγματικού τόξου». Εις ό,τι αφορά, όμως, τα όσα γράφουν για «παθητική στάση και πλήρης απουσία των χρυσαυγιτών από το προσκήνιο» τι ακριβώς θέλουν να μας πουν από «Το Ποντίκι»; Θα μας καθορίσουν και την πολιτική μας τακτική;
Αν πάντως, θεωρούν ότι όντως υπάρχει «παθητική στάση» και «πλήρης απουσία από το προσκήνιο» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ιδού η ευκαιρία να συμφωνήσουν οι υπεύθυνοι του εντύπου με τους υπόλοιπους μιντιάρχες και να πάψουν να αποκλείουν με αντιδημοκρατικό τρόπο την φωνή της Τρίτης Πολιτικής Δύναμης της Χώρας, με εκατοντάδες χιλιάδες υποστηρικτές και ψηφοφόρους. Έτσι, θα έχουν την δυνατότητα να πληροφορούνται για τις θέσεις μας και τις κινήσεις μας σε καθημερινή βάση.
Κάτι τέτοιο, όμως, θα επισπεύσει ακόμη πιο γρήγορα την τεράστια άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, κι αυτό σίγουρα θα προκαλέσει πολύ περισσότερη αναταραχή, τόσο σ’ αυτούς όσο και στους πολιτικούς τους συμμάχους στο ψευδεπίγραφο «συνταγματικό τόξο».
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών