Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 12, 2015

Τα "παραπολιτικά" της σύσκεψης των πολιτικών Αρχηγών... Ο μάνα Φώφη που δεν ελέγχει τα παιδιά της και ο συνεργάτης - κατηγορούμενος για σύσταση συμμορίας της ΝΔ!!!

Γράφει ο Αινείας

Σταχυολογώντας την ειδησιογραφία και τα παρασκήνια της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών της περασμένης εβδομάδος, όπου ο τρανός Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έφτυσε στα μούτρα καθώς ορθότατα δεν καταδέχθηκε να συνομιλήσει, κρυφά, υπό τον όρο ότι...παραχωρείται de facto η εθνική μας κυριαρχίας, έμεινα σε δύο σημαντικάς παραλειπόμενα.

"Ανθρωπάκια" γαρ, που σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να ορίσουν την τύχη ενός Έθνους, οι πολιτικοί αρχηγοί αναλώθηκαν να συνομιλούν και για... τα παιδιά τους. Η νέα Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μάλιστα είπε με καμάρι ότι ο γιός της ψήφισε για πρώτη φορά. Όταν τη ρώτησαν τι ψήφισε η.... απάντηση ήταν η...
σιωπή και ένα μειδίαμα, κατά τις παραπολιτικές στήλες, σαν να παραδεχόταν ότι φήφισε "ΟΧΙ", παρά την αντίθετη γνώμη της οικογένειας.
Φυσικά αυτό διόλου μεμπτό δεν είναι αλλά αποδεικνύει περίτρανα αφενός τη μη ικανότητα τα πολιτικά απολιθώματα να επηρέσουν ούτε το...σπίτι τους, χωρίς τα ΜΜΕ, και αφετέρου και ότι η Νεολάια της Ελλάδος, από όπου και αν προέρχεται, θα πει νέα μεγάλα "ΟΧΙ", ακολουθώντας τους ηγέτες του "ΟΧΙ".

Δεύτερο σημαντικό στοιχείο ήταν η παρουσία ως.... συνεργάτης της ΝΔ, του περιβόητου, Νίκου Καραχάλιου. Ο συγκεκριμένος επικοινωνιόλογος που μέχρι το 2012 - επί συγκυβέρνησης Παπαδήμου και ολίγον Σαμαρά/Βενιζέλου - ζούσε μέρες... δόξας, ως "Πρόεδρος ΜΚΟ", και Γ.Γ. του ΕΟΤ έχει κατηγορηθεί για.... σύσταση εγκληματικής οργάνωσης/συμμορίας το 2012...

Διαβάζουμε στο newpost.gr που είναι φιλονεοδημοκρατικό για το θέμα:

Σαν βόμβα έσκασε η απάτη-σκάνδαλο σε βάρος του ΕΟΤ που ήρθε στο φως της δημοσιότητας ανήμερα Χριστουγέννων. Συνελήφθη ο πρώην ειδικός σύμβουλος του πρώην Γενικού γραμματέα του οργανισμού Νίκου Καραχάλιου, και τέσσερα ακόμη άτομα, τα οποία κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για υπεξαίρεση στην υπηρεσία, απάτη, πλαστογραφία και σύσταση και συμμορία. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι (ΕΔΩ) προσπάθησαν να εξαργυρώσουν επιταγή ύψους 147.000 ευρώ, που είχε κοπεί από τον ΕΟΤ, με υπογραφή -ελέγχεται η γνησιότητα- του κ. Καραχάλιου, για ξενοδοχείο της Σύρου, χωρίς να υπάρχει οφειλή του οργανισμού. 

Αυτή είναι η ΝΔ, αυτές και οι επιλογές του νέου Προέδρου της ΝΔ, Μεϊμαράκη...
Αυτοί είναι και οι κατήγοροι της Χρυσής Αυγής, που έστησαν την πιο άτιμη πολιτική σκευωρία στη μεταπολιτευτική ιστορία της Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών