Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 12, 2015

Ο Τσίπρας, τα λουλούδια, ένα Μνημόνιο και τα....Μάταλα

Γράφει ο Αινείας

Κατά τη δεκαετία του 60', ένα νέο κίνημα εμφανίζεται στις ΗΠΑ και μεταφέρεται στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Είναι το κίνημα των "χίπις". Θέλγει ιδιαίτερα τη νεολαία, που τη μπολιάζει με την κοσμοθεωρία μιας ζωής, "άυλης", χωρίς "εξαρτήσεις" από εργασία τείνοντας προς την... προϊστορική περίοδο.

Βασικό της γνώρισμα, τα ρούχα - κουρέλια και τα... λουλούδια στα μαλλιά, τα χέρια κτλ. Είναι τόσο ιδιαίτερα ευδιάκριτα σε αυτές τις ομάδες που εξελίσσεται γρήγορα το κίνημα των "χίπις" σε κίνημα των "λουλουδιών".

Όπως αποδεικνύεται είναι ο προάγγελος του "νέου σοσιαλισμού" ή αλλιώς των "εξελιγμένων κομμουνιστών", αν κρίνουμε από ποιοί "ηγήθηκαν" στα κίνημα αυτά στην Ευρώπη.
Έτσι είναι λογικό και στην Ελλάδα να συγκινεί τους εγχώριους νέας κοπιάς κομμουνιστές.

Ένας από αυτούς είναι και ο....
όψιμος μνημονιολάτρης, κομμουνιστής Πρωθυπουργός Τσίπρας, που κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Βουλή έχει το μυαλό του στα...παιδιά των λουλουδιών και σχεδιάζει τα αντικείμενα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως νέα τάση στο κίνημα.

Βέβαια μετά τα ψηφιζόμενα νομοσχέδια είναι πολύ πιθανό σύντομα η αγανάκτηση του λαού να τον οδηγήσει αυτών και τους συντρόφους του στα...Μάταλα, και τις σπηλιές για να κρυφτούν από την οργή και αγανάκτησή του.

Και τότε όντως θα ζήσουν μια ζωή...άϋλη και...ασκητική! Και όχι κατ' επίφαση...

Υ.Γ.
Υπάρχουν και μερικοί κακεντρεχείς που υποψιάζονται ότι ο Τσίπρας ζωγράφιζε....χόρτα! Τους προσπερνώ όμως γιατί είναι πολύ...συνωμοσιολόγοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών