Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 05, 2015

Μόνο μια ελπίδα απέμεινε στο καθεστώς... Το ΚΚΕ!!!

Γράφει ο Αινείας

Αυτή την ώρα ετοιμάζεται το τελευταίο και πιο άθλιο σχέδιο νόθευσης του σημερινού εκλογικού αποτελέσματος από το καθεστώς.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από όλη την Ελλάδα τα κομματόσκυλα του ΚΚΕ, που μέχρι στιγμής, έδιναν τα δικά τους "ψηφοδέλτια" έξω από τα εκλγικά καταστήματα, με έναν και μοναδικό στόχο...

Να πάρουν το ψηφοδέλτιό τους που αναφέρει το "ΟΧΙ" οι απλοί πολίτες και μέσα στην άγνοιά τους να το ρίξουν στην κάλπη, αντί του κανονικού ψηφοδελτίου και έτσι να πετύχουν ένα διττό στόχο. Αφενός να βγει φάνει ότι ψήφισαν....την πρόταση του ΚΚΕ και αφετέρου να βγάλουν άκυρο ψηφοδέλτιο του ΟΧΙ, πριμοδοτώντας ουσιαστικά το "ΝΑΙ" και τους μνημονιακούς σαλτιμπάγκους!

Τελικώς ο σχεδιασμός δεν πάει όπως πίστευαν και έτσι πέρα από....
την συντριπτική απόρριψή τους από τους πολίτες διαφαίνεται και ένας εκλογικός θρίαμβος του ΟΧΙ. Αν λοιπόν ψηφίσουν το δικό τους ψηφοδέλτιο είναι προφανές ότι είναι άκυρο και τελικώς ευνοούν αυτόν που προπορεύεται...

Έτσι αυτή τη στιγμή τα πιο πιστά "κόκκινα σκυλιά" του συστήματος, επιβεβαιώνοντας τον αντιεργατικό και αντιλαϊκό χαρακτήρα τους, σπεύδουν μαζικά στις κάλπες να ψηφίσουν, χωρίς.... το ψηφοδέλτιο του... Περισσού!

Και είναι προφανές τι θα ψηφίσουν...

Γιατί η υπάρξή τους εξαρτάται μονάχα από τη συνέχιση της παραμονής στην εξουσία των μνημονιόδουλων, για να πουλούν το "παραμύθι" των "εκπροσώπων του λαού", και ας είναι στυγνοί εκμεταλλευτές και μέλη-υπηρέτες του συστήματος.

Πάτε ένα στοίχημα ότι τα άκυρα (όχι τα λευκά... το τονίζω), θα είνια λιγότερα του 7%;! (5% και 2% που είναι συνήθεις... απώλειες στις εκλογικές διαδικασίες) και άρα θα αποδειχθεί ότι τελικώς το ΚΚΕ ψήφισε... έγκυρο ψηφοδέλτιο;!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών