Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 05, 2015

Ηλίας Κασιδιάρης στην Ιταλική Espresso: “Κοινός αγώνας με Lega Nord ενάντια στην μετανάστευση και υπέρ των Κρατών Εθνών”


Ηλίας Κασιδιάρης στην Ιταλική Espresso: “Κοινός αγώνας με Lega Nord ενάντια στην μετανάστευση και υπέρ των Κρατών Εθνών”

Σε μια εποχή που η Ελλάδα είναι στο επίκεντρο του κόσμου, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης επικεντρώθηκαν στην επίδραση που μπορεί να έχει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για την ευρωπαϊκή πολιτική. Λιγότερη προσοχή, όμως, έχει δοθεί για τις πιθανές συνέπειες για τα εσωτερικά της Ελλάδας. Μια χώρα στην οποία γίνονται όλο και πιο δημοφιλής η Χρυσή Αυγή που θα μπορούσε να πάρει την στήριξη μεγάλου ποσοστού του εκλογικού σώματος.
Τα ελληνικά ΜΜΕ έχουν σημάνει συναγερμό όταν αμέσως μετά αφέθηκε ελεύθερος από τη φυλακή ο Εκπρόσωπος Τύπου, Ηλίας Κασιδιάρης, όπου ήταν για ένα χρόνο στη φυλακή, αλλά παρόλα αυτά δεν του έδωσαν τον λόγο. Αντιθέτως, συνέντευξη στην Ιταλική Espresso έδωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής για όλα τα μείζονα θέματα που αντιμετωπίζει η χώρα.
- Εσείς μόλις βγήκατε από την φυλακή, και πολλοί λένε ότι....
όλο αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Τσίπρας ήθελε την Χρυσή Αυγή σύμμαχο σε αυτό το δημοψήφισμα. Είναι αλήθεια; Και αν όχι, πως ελευθερωθήκατε ακριβώς αυτές τις ημέρες;
Η Νέα Δημοκρατία οργάνωσε την σκευωρία σε βάρος της Χρυσής Αυγής και ο Σύριζα την στήριξε με όλες τις δυνάμεις του, ψηφίζοντας υπέρ της άρσης ασυλίας μας στη βουλή χωρίς καμία απολύτως νομική τεκμηρίωση. Είμαι ο πρώτος πολίτης στον κόσμο που φυλακίστηκε για… κακουργηματική οπλοκατοχή, γιατί είχα αγοράσει ένα κυνηγετικό όπλο με άδεια από την αστυνομία! Έκατσα έναν ολόκληρο χρόνο στη φυλακή χωρίς λόγο και αποφυλακίστηκα με το πέρας της 12μηνης κράτησής μου, γιατί ο νόμος ορίζει πώς περαιτέρω παράτασή της θα απαιτούσε ειδική τεκμηρίωση. Δημοψήφισμα και λήξη της 12μηνης προφυλάκισης συνέπεσαν χρονικά.
- Πολλοί λένε ότι σε περίπτωση νίκης του ΝΑΙ, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχανε δυνάμεις και εσείς θα κερδίζατε. Είναι αλήθεια;
Δεν είμαι η Πυθία και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Η Χρυσή Αυγή είναι βέβαιο πως θα γιγαντωθεί πολιτικά, γιατί ο λαός θα επιβραβεύσει την υπερήφανη στάση μας απέναντι στις διώξεις και γιατί έχει ήδη καταλάβει πώς είμαστε το μοναδικό κόμμα που λέει την Αλήθεια.
- Η Χρυσή Αυγή και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τα μοναδικά κόμματα που λένε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα. Μπορεί να είναι η αρχή μια μελλοντικής συνεργασίας;
Πιο πιθανό είναι να συνεργαστεί η ιταλική κυβέρνηση με τους τζιχαντιστές του ISIS παρά η Χρυσή Αυγή με τον Σύριζα. Ο Σύριζα είναι ένα ακόμα προδοτικό κόμμα του διεφθαρμένου πολιτικού κατεστημένου και η άθλια ιδεολογία του είναι επικίνδυνη για την Ελλάδα.
- Πως κρίνεται το έργο του Τσίπρα και του Βαρουφάκη στις συζητήσεις όλον αυτόν τον καιρό;
Ο Τσίπρας, ο Βαρουφάκης και όλοι οι παράγοντες του Σύριζα που έκαναν ταξιδάκια στην Ευρώπη προσποιούμενοι ότι διαπραγματεύονται, είναι ένα τσίρκο που οδήγησε την Ελλάδα σε κοινωνικό και οικονομικό χάος.
- Ποιο το σχέδιο σας να βγείτε από το ευρώ και πως διαφοροποιείται από αυτό του Σύριζα;
Η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη δεν είναι άμεσος στόχος της Χρυσής Αυγής. Η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα προϋποθέτει ισχυρό πρωτογενή τομέα, που αυτή την στιγμή η χώρα μας δεν διαθέτει. Κύριος στόχος του κόμματός μας είναι η παραγωγική ανασυγκρότηση της Ελλάδας και η εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών, ιδίως των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου της ελληνικής ΑΟΖ
- Ποιοι είναι οι σύμμαχοι σας στο εξωτερικό; Έχετε σχέσεις με την Λέγκα του Βορρά στην Ιταλία;
Εμείς έχουμε την διάθεση να συνεργαστούμε με πολλά εθνικιστικά κόμματα της Ευρώπης. Θέλουμε να συνεργαστούμε με οποιονδήποτε έχει κοινά προβλήματα να λύσει και να ξαναφτιάξουμε την Ευρώπη των λαών και της παράδοσης. Όσον αφορά την Ιταλία έχουμε μια συνεργασία με την Lega Nord σε επίπεδο πολιτικής στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, βασιζόμενοι σε κάποιες κοινές θέσεις
- Που είναι;
Ο αγώνας ενάντια στην μετανάστευση, την ισλαμοποίηση της Ευρώπης, την εθνική κυριαρχία και την άρνηση της εισόδου της Τουρκίας στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών