Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 22, 2015

Financial Times: Οι Έλληνες θα στραφούν αναπόφευκτα στη Χρυσή Αυγή!


Financial Times: Οι Έλληνες θα στραφούν αναπόφευκτα στη Χρυσή Αυγή!

Κανένα περιθώριο αμφιβολιών δεν αφήνουν οι Financial Times αναφορικά με την πορεία των μελλοντικών πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα, μετά την υπογραφή του τρίτου Μνημονίου, του λεγόμενου και Μνημονίου της Αριστεράς: το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών θα είναι η απάντηση των καταπιεσμένων Ελλήνων στους δυσβάσταχτους όρους των δανειστών.
Σε άρθρο του Βόλφγκανγκ Μιούνχαου, επισημαίνεται αυτή ακριβώς η πραγματικότητα, την οποία έχει ήδη διαγνώσει η εγχώρια πολιτικο-μιντιακή νομενκλατούρα, αναζητώντας μορφώματα ούτως ώστε να την αποτρέψουν. Ο γνωστός αρθρογράφος είναι σαφής: «Οι Έλληνες ψήφισαν τον κ. Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο, επειδή τα άλλα κόμματα απέτυχαν να εκπληρώσουν τις υποσχέσεις τους. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ αποτύχει και αυτός, όπως σίγουρα θα κάνει, οι Έλληνες δεν θα....
έχουν άλλες δημοκρατικές επιλογές».
Υπό τον όρο «μη δημοκρατική επιλογή», φωτογραφίζεται εμμέσως πλην σαφώς και στα πλαίσια της «πολιτικής ορθότητας» η Χρυσή Αυγή.
Ο Μιουνχάου δεν τρέφει αυταπάτες για το τι μέλλει γενέσθαι στην Ελλάδα του Μνημονίου της Αριστεράς: «Η αίσθησή μου είναι ότι ο κ. Τσίπρας θα κάνει μια δημαγωγική πολιτική εκστρατεία, με πολλή ρητορική εναντίον των πιστωτών, αλλά στη συνέχεια θα συμφωνήσει σε ό,τι απαιτήσουν, τηρώντας το πρόγραμμα μέχρι τη δραματική κορύφωσή του». Όπως επισημαίνει κατηγορηματικά, «η συμφωνία είναι τόσο βαριά που κανείς από τους συμβαλλόμενους δεν θα την αντέξει». Συμπληρώνει δε χαρακτηριστικά: «Η κυβέρνηση της Αθήνας μπορεί να εφαρμόσει όλα τα μέτρα που ζητούν οι πιστωτές, αλλά η οικονομία θα αδυνατεί να ανακάμψει και οι στόχοι του χρέους θα παραμείνουν άπιαστοι».
Συνεπώς, αναπόφευκτα, ο Ελληνικός Λαός αδυνατώντας να ανταπεξέλθει στα δυσβάσταχτα και αιματηρά οικονομικά μέτρα, θα στραφεί προς το μοναδικό κόμμα το οποίο τάσσεται απαρέγκλιτα στο δρόμο της αντίστασης στα εθνοκτόνα Μνημόνια και της μαχητικής διεκδίκησης της εθνικής ανεξαρτησίας.
Οι διεθνείς αναλυτές συγκλίνουν λοιπόν, στο εξής σημείο εις ότι αφορά την Ελλάδα: εάν υπάρχει ελληνικό μέλλον αυτό ανήκει στη Χρυσή Αυγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών