Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 23, 2015

Έτοιμοι για κοινή κάθοδο στις εκλογές οι μνημονιακοί Καμμένος και Καρατζαφέρης μήπως και πιάσουν το.... 1,5% της κρατικής επιχορήγησης

Γράφει ο Αινείας

Έντονο το παρασκήνιο στην καταρρέουσα μικρή και μεγάλη "δεξία" της χώρας τις τελευταίες ώρες. Οι τελευταίες μυστικές δημοσκοπήσεις (σύντομα από όσο γνωρίζω και το blog θα κάνει σημαντική αποκάλυψη) δείχνουν ότι η Νέα Δημοκρατία και οι Αν.Ελ. έχουν κυριολεκτικά... συρρικνωθεί και οι φόβοι για εκλογική συντριβή είναι πια μια πραγματικότητα.

Ο μεγαλύτερος φόβος όμως του καθεστώτος ακούει στο όνομα Πάνος Καμμένος. Το "δεξιό" πουλέν του δεν έχει καμιά τύχη με τα σημερινά δεδομένα να μπει στη Βουλή, αλλά για να μπορέσει να κλέψει ψήφους, έστω και ελάχιστους, από τη Χρυσή Αυγή, του επιβλήθηκε να κατέβει αυτόνομα στις εκλογές. Έτσι για να αυξηθούν οι, ελάχιστες, πιθανότητες να πάρει το πολυπόθητο 3% είναι αναγκαίο να συνεργαστεί με ένα άλλο κόμμα.

Έτσι μαθαίνω ότι έγινε επίσημη συνάντηση...
Καρατζαφέρη - Καμμένου για να συζητηθεί η κοινή κάθοδος στις εκλογές.
Ναι καλά ακούσατε. Το τηλεκόμμα που που στις προηγούμενες εκλογές συγκέντρωσε το 1%, και τώρα βρίσκεται μεταξύ 0,4 και 0,6, θέλει να συμπράξει με το κόμμα που συνεργάστηκε με τους... κομμουνιστές!

Τώρα ποιοί "δεξιοί" θα βρεθούν να ψηφίσουν τους αβανταδόρους των ΠΑΣΟΚων και των κομμουνιστών που είναι οι κύριοι υπαίτιοι των σκληρότερων μνημονίων στην Ελλάδα είναι άγνωστο. Αν και υποψιάζομαι ότι δεν υπάρχει κανείς, μη χειραγωγούμενος ή υποχείριό τους, πατριώτης που τους ψηφίζει.

Αν συμβεί μια τέτοια σύμπραξη, τα αυγά, τα μπουκάλια και τα φτυσίματα στην Κω θα θυμίζουν... παιδικό πάρτυ σε αυτά που θα ακούσει και θα ζήσει στις περιοδείες του ο Καμμένος.

Υ.Γ.
Οι κακεντρεχείς πάντως διασπείρουν φήμες πως η κοινή κάθοδος έχει κύρια αιτία το..... "μαρούλι". Καθώς αν συγκεντρώσουν 1,5% θα λαμβάνουν κανονικά την κρατική επιχορήγηση και ο μπαρμπα- Γιώργης, όπως και ο Καμμένος με τόσα ακίνητα έχουν έξοδα από Σεπτέμβρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών