Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 23, 2015

Α. Ανδριανόπουλος: "Η συντριβή της ΝΔ φέρνει τη ραγδαία αύξηση του Εθνικισμού"

Γράφει ο Αινείας

Ο γνωστός, πολυγραφότατος πρώην βουλευτής ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Ανδριανόπουλος σε ένα από τα άρθρα του σχετικά με τη Νέα Δημοκρατία και την προεκλογική περίοδο, δίνει το στίγμα της επόμενης ημέρας των εκλογών, αν τελικώς, που όπως όλα δείχνουν, η ΝΔ αποτύχει και συντριβεί από το ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα.

Ο δημοσιολογούντας - νεοφιλελέυθερος Ανδριανόπουλος εκφράζει την πεποίθησή του ότι το τέλος της ΝΔ θα είναι αναπόφευκτο μετά από μια δεινή εκλογική ήττα και ο κόσμος θα στραφεί  οριστικά και αμετάκλητα στον... "εθνικισμό".
Κάτι τέτοιο για τον αρθρογράφο θα ήταν καταστροφή αλλά....
μοιάζει δεδομένο καθώς η παρούσα ρητορεία και γενικότερη φυσιολογία της ΝΔ δεν προδιαθέτει για καμιά αλλαγή σε επίπεδο κοινωνικής αποδοχής και έτσι αναπόφευκτα οδηγούμαστε στη διάλυσή της.

Μεταφέρω αυτούσια:

Διαφορετικά, το τέλος της ΝΔ θα είναι αναπόφευκτο. Υποσχόμενη λίγο από τα ίδια δεν ελκύει πλέον τη κοινωνία. Που θα στραφεί και πάλι προς το περισσότερο νεανικό που όμως δεν γεμίζει κανένα πιά με σιγουριά για το αύριο. Ο τόπος έτσι δεν έχει μέλλον. Μαύρα σύννεφα θα πυκνώσουν τον ορίζοντα. Οι εναλλακτικές λύσεις που καιροφυλακτούν, μετά μία ακόμη απογοήτευση, θα οδηγήσουν σε άφρονες εθνικισμούς και επιλογές αυτοκαταστροφής. Η ΝΔ έχει ακόμη μια ευκαιρία. Γι' αυτήν και για τον τόπο. Αν δεν την αδράξει δύσκολα θα αποφύγουμε την καταχνιά που φαίνεται ήδη στον ορίζοντα.

Υ.Γ.
Ας αρχίσει καλού κακού να φτιάχνει κόλλυβα για την κλάψουμε την...μακαρίτισσα στις 20 Σεπτεμβρίου

2 σχόλια:

  1. Εγώ λέω να το γιορτάσουμε για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο: Ο Κούλης ο Μητσοτάκης θα βγει στο μεροκάματο, καιρός να μάθει το παιδί πως βγαίνουν τα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα στην οικογένεια που ανέδειξε την μεγαλύτερη αθλητική παράταξη στην Ελλάδα να βγάλει αυτον τον μπάμια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών