Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 23, 2015

ΚΑΤΑΝΤΙΑ....Ο "εκβιαστής" Ντάισελμπλουμ δίνει την "ευχή" του στον Τσιπρα για τις εκλογές που έρχονται!

Γράφει ο Αινείας

Παράξενα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες. Μπορεί προ μερικών εβδομάδων η προκήρυξη των εκλογών να ήταν για τα ΜΜΕ και τους πολιτικάντηδες "μαχαιριά" στην θνήσκουσα ελληνική, καταρακωμένη οικονομία και μια πράξη τελείως ανεύθυνη που βάζει σε κίνδυνο τη χώρα και τη σχέση της με τους Ευρωπαίους εταίρους, ωστόσο όλα αυτά έχουν αλλάξει άρδην.

Ο ΔΟΛ εμμέσως πλην σαφώς με "αφιέρωμά" του στον Τσίπρα επικροτεί την κίνησή του και αναγνωρίζει ότι ήταν η μόνη διέξοδος, ενώ και οι υποτιθέμενοι "χαμένοι" της υπόθεσης, διεθνείς τοκογλύφοι - εταίροι τους αναφέρουν ορισμένοι -, δήλωσαν απερίφραστα τη συμπαράστασή τους στον Mr Alexis και του έδωσαν και την ευχή τους για επιτυχή αποτελέσματα!!!

Και όχι όποιοι και όποιοι αλλοί οι....
πλέον σκληρότεροι με την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, Ντάισελμπλουμ και Βίζερ, αμφότεροι Πρόεδρος του Eurogroup και επικεφαλής του EuroWorking Group, των θεσμών που μας επέβαλλαν, με τη σύμφωνη γνώμη και του Τσίπρα το επαχθέστερο Μνημόνιο που αποτελεί την ταφόπλακα της Εθνικής μας κυριαρχίας και της ελληνικής οικονομίας και οικογένειας.

«Η ανακοίνωση των εκλογών δεν αποτελεί από μόνη της παραβίαση της συμφωνίας» σημείωσε ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, προσερχόμενος σε σύσκεψη του ολλανδικού υπουργικού συμβουλίου το πρωί της Παρασκευής. Ενώ ο Βίζερ προχώρησε ένα βήμα παραπέρα σχετικά με τις εκλογές στην Ελλάδα και είπε στο αυστριακό ραδιόφωνο ORF: «Όχι, αυτό ήταν ένα αναμενόμενο βήμα και για πολλούς ένα επιθυμητό βήμα για να υπάρξει μια πιο καθαρή δομή μέσα στην ελληνική κυβέρνηση. Τον Οκτώβριο θα έχουμε μια συνάντηση για την πιθανή ελάφρυνση του χρέους και μετά τις εκλογές ελπίζουμε για μεγαλύτερη πρόοδο στο πρόγραμμα».

Τα παραπάνω λεγόμενα των "στυγνών εκβιαστών" όπως τους αποκαλούσε μέχρι και μερικές μέρες πριν ο Τσίπρας έρχονται να τελειώσουν μια για πάντα 2 μεγάλους μύθους. Πρώτον ότι ο Τσίπρας αναγκάστηκε σε συμφωνία - 3ο Μνημόνιο με το όπλο στον κρόταφο, και δεύτερον η "αντισυτημικότητα" του καθώς αποκαλύπτεται ότι αποτελεί το πλέον ισχυρότερο "εργαλείο" του παγκόσμιου διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος στην Ελλάδα για να μετατρέψουν τη χώρα σε μια αποικάι χρέους, ρευστοποιώντας όλο τον πλούτο της.

Απέναντι σε Ευρωπαίους τυράννους και υποχείριά τους στην Ελλάδα που προέρχονται είτε από την Αριστερά, είτε από τη Δεξιά, οι Έλληνες οφείλουν να πράξουν όπως έκαναν και την ημέρα του δημοψηφίσματος.

Να πουν το μεγάλο "ΟΧΙ" σε τοκογλύφους και μπολσεβίκους και να στηρίξουν τη μοναδική γνήσια, εθνικιστική Δύναμη για μια Νέα Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών