Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015

Ο Παπαχελάς προειδοποιεί το αντισυνταγματικό τόξο: Θα μας πάρει όλους σβάρνα η Χρυσή Αυγή

Σφοδρή ανησυχία φαίνεται πως έχει καταβάλλει τη ναυαρχίδα του φιλελευθερισμού και της υπεράσπισης των Μνημονίων στην Ελλάδα, την φυλλάδα «Καθημερινή» δηλαδή, με τους βασικούς της αρθρογράφους να προειδοποιούν για την αναπόφευκτη, ραγδαία εκλογική άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Ούτε το Μνημόνιο της Αριστεράς, ούτε βεβαίως η πλημμυρίδα λαθρομεταναστών που σαρώνει τα νησιά του Αιγαίου απασχολούν τους δημοσιογραφικούς εκπροσώπους της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου. Αντιθέτως, ο μεγάλος φόβος ο οποίος και τους προκαλεί ανατριχίλα ακούει σε δύο λέξεις: Χρυσή Αυγή.

Ο Αλέξης Παπαχελάς λοιπόν, σε άρθρο υπό τον τίτλο «τα δόντια του λαϊκισμού», προβαίνει σε συστάσεις προς τον Σύριζα, με απώτερο σκοπό να αποτρέψει την στροφή του εκλογικού σώματος προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Το πνεύμα του άρθρου συνοψίζεται στην θέση ότι επιβάλλεται να προχωρήσουν απρόσκοπτα και δίχως περαιτέρω παλινωδίες τα κυβερνητικά στελέχη του Σύριζα στην υλοποίηση των μνημονιακών μέτρων, διότι διαφαίνεται πλέον καθαρότερα από ποτέ ο κίνδυνος...
να καταφύγουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες στα άκρα. Όπου άκρα βεβαίως, είναι ο χαρακτηρισμός τον οποίο οι κράχτες των Μνημονίων αποδίδουν στη μοναδική δύναμη Εθνικής Αντίστασης, στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.

Αφήνοντας κατά μέρος τις νουθεσίες προς τους μνημονιακούς λακέδες της Αριστεράς, επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας στις τελευταίες φράσεις του άρθρου, οι οποίες είναι ενδεικτικές της ανησυχίας του αρθρογράφου και των συμφερόντων που εξυπηρετεί: «Ο πολίτης που δεν βλέπει φως, που πιστεύει πια ότι «όλοι ίδιοι είναι, ψέματα μας λένε» και που δεν διακρίνει κάποιον ηγέτη με σχέδιο και όραμα πουθενά στον ορίζοντα θα πάει στα άκρα. Αυτός είναι ο μεγάλος κίνδυνος αυτή την ώρα. Είτε, λοιπόν, ο κ. Τσίπρας θα δαμάσει το κτήνος που ακρίτως καβάλησε είτε το κτήνος θα πάρει όλους σβάρνα, με πρώτο τον ίδιο, και με απρόβλεπτα αποτελέσματα».

Όταν η φανατικά μνημονιακή «Καθημερινή» και δη ο δημοσιογράφος Αλέξης Παπαχελάς διαβλέπουν εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι η ανάλυση των αιτίων αυτής της ανόδου που κάνουν είναι εκ θεμελίων λανθασμένη, τότε τα πράγματα για τη Χρυσή Αυγή πηγαίνουν καλά. Εντατικοποίηση του Πολιτικού Αγώνα εκ μέρους των Συναγωνιστών μας σε όλη την Ελλάδα, θα δώσει παραπάνω λόγους στον Παπαχελά και τα αφεντικά του για να ανησυχούν.

Ευάγγελος Καρακώστας

2 σχόλια:

  1. Για ψάξτε τι σχέση είχε ένας Αλέξης Παπαχελάς της Στοάς Ησίοδος στην κυβέρνηση Μεταξά με τον σημερινό
    Αν είχε συγγενική σχέση με τον Καστοριάδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλησιάζει η ώρα του Νικόλα. Άντε να δούμε και έναν νοικοκύρη Πρωθυπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών