Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των δοκιμαζόμενων κατοίκων της Κω από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση - Φωτορεπορτάζ


Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των δοκιμαζόμενων κατοίκων της Κω από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση - Φωτορεπορτάζ

Κλιμάκιο συναγωνιστών με επικεφαλής τον Ευρωβουλευτή του κινήματος Επιτήδειο Γεώργιο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο με την «Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο» Σάββα Σπυρίδη και τον τομεάρχη της Τ.Ο Ρόδου Αττιτή Νικόλαο, πραγματοποίησε επισκέψεις στα....
νησιά της Κω και της Καλύμνου.

Στην Κω συναντήθηκαν με τον Έπαρχο, εκπρόσωπο του Αστυνομικού Διευθυντή, την υπολιμενάρχη και συζήτησαν για τις τεράστιες δυσκολίες που έχουν προκύψει από την ανεξέλεγκτη εισροή των λαθρομεταναστών στα νησιά μας, εν μέσω τουριστικής περιόδου, έπειτα από την ανοικτή πρόσκληση που τους απεύθυνε η υπουργός Τασία Χριστοδουλοπούλου. Οι συναγωνιστές έτυχαν θερμής υποδοχής από τους αγανακτισμένους  πολίτες και επιχειρηματίες του νησιού και συναντήθηκαν με τον γραμματέα της Τ.Ο. ΚΩ Κουλιανό Γεώργιο, τοπικά στελέχη και μέλη του κινήματος.

Στο νησί της Καλύμνου συνέχισαν τις συναντήσεις με τον Διοικητή του Αστυνομικού τμήματος, τον Λιμενάρχη και συναγωνιστές από τoν πυρήνα Καλύμνου. Ενημερώθηκαν πλήρως από τον Λιμενάρχη για το συμβάν της 9/8 κατά το οποίο λαθρομετανάστες επιχείρησαν να υποστείλουν την Ελληνική σημαία και να εισβάλουν βίαια στο Λιμεναρχείο, γεγονός που τα ΜΜΕ απέκρυψαν από τον Ελληνικό λαό προκειμένου να μην υπάρχουν αντιδράσεις. Η αποφασιστική αντιμετώπιση του θέματος από τον Λιμενάρχη και τους άνδρες του τους οποίους συνέδραμαν άμεσα και οι κάτοικοι του νησιού αξίζει ιδιαίτερης μνείας αφού υπερασπίστηκαν με υψηλό Εθνικό φρόνημα το σύμβολο του Έθνους και της πίστης μας.

Η Χρυσή Αυγή είναι μόνη πολιτική δύναμη του τόπου που παραμένει δίπλα στον Έλληνα πολίτη και συνεχίζει τον πολιτικό της αγώνα χωρίς καμία παρέκκλιση από τις ιδέες της. Ζητάμε από όλους τους Έλληνες πολίτες την στήριξη στον αγώνα ενάντια στην Νέα τάξη πραγμάτων και την ισοπεδωτική για τα Έθνη παγκοσμιοποίηση μέρος της οποίας είναι και το σχέδιο εισβολής εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στη χώρα μας το οποίο σε συνδυασμό με τον οικονομικό στραγγαλισμό που επιβάλλει η  συγκυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ και  ΑΝΕΛ σκοπό έχουν τον αφανισμό του Έθνους μας.
Δηλώσεις Ευρωβουλευτή Επιτήδειου Γεώργιου: «Η Χρυσή Αυγή παρακολουθεί με ανησυχία την σταδιακή μετατροπή της χώρας μας σε ανοχύρωτη πολιτεία στην οποία εισβάλουν καθημερινά και λαθραία χιλιάδες παράνομων μεταναστών που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια, την υγεία, την κοινωνική δομή και τον τουρισμό της πατρίδας μας. Για τον λόγο αυτό στεκόμαστε στο πλευρό του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας, το οποίο  με πενιχρά μέσα και με υπερπροσπάθεια επιδιώκει  να καλύψει τις αδυναμίες του κρατικού φορέα και να εκτελέσει τον καθήκον του. Απαιτούμε από την κυβέρνηση να εφαρμόσει τον νόμο και να επαναπροωθήσει άμεσα τους παράνομους μετανάστες στις χώρες από τις οποίες προέρχονται. Δεν θα επιτρέψουμε ούτε να γίνουν οι Έλληνες μειοψηφία στην χώρα τους, ούτε να αντικατασταθούν από λαθρομετανάστες. Η άποψη ορισμένων κύκλων της Ευρωπαϊκής Ενώσεως ότι λόγω της υπογεννητικότητος στην Ευρώπη ο πληθυσμός που θα μειωθεί θα πρέπει να καλυφθεί από νέους σε ηλικία μετανάστες από τρίτες χώρες μας βρίσκει εντελώς αντίθετους και θα αγωνισθούμε με κάθε τρόπο ώστε να μην πραγματοποιηθεί αυτή η εξέλιξη».

Δήλωση επικεφαλής Χρυσής Αυγής Δωδεκανήσου Σάββα Σπυρίδη: "Τα Δωδεκάνησα βρίσκονται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Ιδιαίτερα στην Κω, το νησί είναι υπό κατάληψη από χιλιάδες λαθροεποίκους με τις ευλογίες της κας Τασίας και της παρέας της. Βλέπουμε τους λαθρομετανάστες να είναι οργανωμένοι, δασκαλεμένοι , να έχουν καθοδηγητές και να εφαρμόζουν ένα σχέδιο αποσταθεροποίησης. Φτάνουν μάλιστα στο σημείο να κατεβάζουν τις σημαίες μας και να επιτίθενται στους περαστικούς πολίτες. Επίσης, όταν... λιάζονται  μας επιδεικνύουν τα πανάκριβα κινητά τους. Εμείς ήρθαμε εδώ να ενημερωθούμε από κοντά από τους φορείς και τις υπηρεσίες που εμπλέκονται άμεσα και να συμπαρασταθούμε στους κατοίκους και στα Σώματα Ασφαλείας που καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να ανταπεξέλθουν και να επιβιώσουν σ΄ αυτή την κατάσταση. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί να εφαρμοστεί ο  νόμος και να γίνει άμεση επαναπροώθηση των παρανόμων μεταναστών στις πατρίδες τους".

Φωτορεπορτάζ από τις σκηνές χάους που εκτυλίσσονται στο νησί της Κω λόγω της κατάληψης από τους λαθρομετανάστες.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών