Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015

ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ… ΚΑΚΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ ΤΩΝ «ΕΝΤΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΑ ΑΥΤΑ» ΛΑΦΑΖΑΝΙΣΤΑΣ… ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΙ ΑΥΓΑ!

KOTES
Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ οι πάντες περιμένουν από μέρα σε μέρα το νέο κόμμα των αρειμάνιων επαναστατών της… τρύπιας δεκάρας Λαφαζανίστας (μάλιστα κάποιοι… φουριόζοι το βάζουν ξεχωριστά και στις δημοσκοπήσεις…), οι μέρες περνούν αλλά οι Λαφαζανίστας συνεχίζουν να παραμένουν «εντός, εκτός και επί τα αυτά».
Έτσι, όχι μόνο αποφεύγουν να ξεκαθαρίσουν τι θα πράξουν όταν –και αν- οι Τσιπροκαμμένοι γυρέψουν ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, ούτε τι θα πράξουν σε περίπτωση που προκηρυχθούν αιφνιδιαστικά εκλογές, αλλά άρχισαν να… κακαρίζουν κιόλας – δικαιώνοντας τον Τσατσόπουλο, που υποστηρίζει ότι Τσιπρικοί και Λαφαζανίστας τα’ χουν κάνει πλακάκια και κοροϊδεύουν αντάμα την κοινωνία!
Κο,κο,κο, οι Λαφαζανίστας!
Μιλώντας, λοιπόν, στο Mega –ε ρε μεγαλεία!- ο....
επαγγελματίας κομμουνιστής Θανάσης Πετράκος κακάρισε τα εξής: «Έχω τονίσει ότι δεν επιθυμώ, σε καμία περίπτωση, να ανατρέψω αυτή την κυβέρνηση. Θεωρώ ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει ανασφάλειες. Είπε ότι θα πάμε σε συνέδριο και νομίζω ότι θα πάμε σε συνέδριο».
Την ίδια ώρα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο έτερος επαγγελματίας κομμουνιστής Στάθης Λεουτσάκος, κακάρισε ότι: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κινδυνεύει από τους βουλευτές που ψήφισαν «όχι» σε ένα νέο μνημόνιο».
Ασφαλής πρόβλεψη: το ότι θα ’ρθει η ώρα που οι βολευτές του ΣΥΡΙΖΑ δε θα τολμούν να πάνε ούτε στο περίπτερο της γειτονιάς τους για τσιγάρα κι όποιοι το αποτολμούν θα τρώνε πολύ ξύλο από τον κοσμάκη –και ιδιαίτερα από τους ψηφοφόρους τους- είναι βεβαιότατο (και το έχω προβλέψει -σε γραπτά που μένουν- πολύ πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου…). Αλλά, όπως πάει το πράμα μ’ αυτούς τους τρισμέγιστους πολιτικούς απατεώνες… Καραγκιοζίστας-τσιρκολαγνίστας, βλέπω να είναι οι πρώτοι που θα γευτούν τη… γλύκα της λαϊκής οργής! Γιατί το μόνο πράμα που δε σηκώνει ο Έλληνας –όταν το καταλάβει- είναι η κοροϊδία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών